Adio, amintiri nedorite. Laserul sterge tatuajul

 

Nu de putine ori, un desen permanent risca sa devina in timp una dintre amintirile pe care multe persoane nu ar vrea sa le mai vada pe corpul lor si ar face orice in acest sens. Acum, au aceasta sansa. Adio, amintiri nedorite. Laserul sterge tatuajul.

 

Totul este posibil datorita Helium, sistemul din noua generatie de lasere Q Switched Nd YAG, a carui actiune conduce la final la indepartarea tatuajelor cu laser, rapid si eficient. Utilizata in peste 29 de tari, tehnologia Q-switched emite pulsatii foarte puternice in cateva nanosecunde, fapt ce permite eliminarea rapida a desenului permanent. In acest interval, nu va fi resimtita nicio durere.

 

Certificata CE (Community Europe) si FDA (U.S. Food and Drug Administration), procedura este foarte apreciata la nivel mondial pentru ca poate sterge chiar si tatuajele multicolore. Rezultatele maxime in ceea ce priveste stergerea completa a tatuajului se ating intre trei si opt sedinte, timp in care nu va exista niciun efect secundar al acestui laser. Simplu, comod, eficient. Astfel actioneaza tehnologia noastra cand este vorba de stergerea unor amintiri ce pot deveni de-a dreptul incomode la un moment dat. Nu mai trebuie mentionat raportul calitate-pret, care este unul exceptional.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre stergerea tatuajelor cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !