Botox. Fenomenalul tratament antirid

 

Datorita vechimii si a eficientei sale pe piata medicinii estetice, tratamentul cu botox a ajuns sa fie sinonim cu reteta ideala antirid. Recomandarea nu mai este necesara pentru aceasta solutie care combate cutele urate ce brazdeaza chipurile femeilor si ale barbatilor. Toata lumea stie adevarul. Botox. Fenomenalul tratament antirid.

 

Ce este mai putin cunoscut insa, este felul in care se dezvolta foarte usor magia ce anuleaza ridurile de expresie. Totul este foarte simplu si pe intelesul tuturor. Cand se injecteaza intr-o anumita zona a fetei, toxina botulinica blocheaza transmiterea impulsurilor nervoase de la nervi la musculatura faciala raspunzatoare de ridurile de expresie.

 

Astfel, musculatura nu se mai contracta, ci se relaxeaza, rezultatul fiind urmatorul: pielea ramane intinsa si neridata. In acest timp, musculatura faciala netratata continua sa se contracte normal, permitand ca persoana respectiva sa ramana cu o expresie faciala neafectata.

 

Un alt efect pozitiv si foarte apreciat atat de medicii esteticieni, cat si de cei care le calca pragul, este legat de faptul ca pielea va capata o culoare mai aprinsa si mai luminoasa ca urmare a vasodilatatiei locale.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !