Botox, inamicul numarul 1 al ridurilor de expresie

 

Din pacate, o viata din ce in ce mai agitata, in care stresul si problemele isi fac loc pe nesimtite, isi arata efectele pe chipul nostru. Urmeaza momentul in care se observa liniile urate de pe frunte, de langa ochi si cele din jurul buzelor. Este timpul sa fie luate cele mai bune masuri pentru redarea tineretii fetei. Botoxul, inamicul numarul 1 al ridurilor de expresie.

 

Tratamentul cu botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru un aspect mult imbunatatit, indiferent ca vorbim de femei sau barbati. Toxina botulinica este o arma excelenta in aceasta lupta, iar eficienta sa este dovedita in cei peste 20 de ani in care a fost folosita cu succes de medicii esteticieni din intreaga lume.

 

Injectiile cu botox sunt folosite in special pentru a estompa si a elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat. Procedura este foarte simpla, se executa intr-un timp scurt si, ceea ce este cel mai important, isi arata rezultatele imediat. Astfel, la doar 24 de ore dupa administrare, solutia-minune incepe sa lucreze, iar dupa cel putin sapte zile, ridurile de la nivelul fetei vor disparea, lasand pielea neteda si intinsa. Efectul unei singure interventii poate avea efect chiar si 12 luni.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !