Botoxul a ajuns in industria modei

 

Toxina botulinica, populara substanta folosita in medicina estetica impotriva ridurilor de expresie, a facut un nou inconjur al lumii datorita intrebuintarii sale in fabricarea gentilor de lux. Botoxul a ajuns in industria modei.

 

Cum a fost posibil? Datorita sclipirii creative pe care a avut-o un fost dermatolog italian, devenit designer, si datorita caruia piata modei a cunoscut o noua etapa odata cu aparitia gentilor injectate cu botox. Mauro Orietti-Carella era familiarizat cu efectele pe care le are botoxul asupra pielii, asa ca s-a decis sa foloseasca aceasta substanta mai departe in ideea sa de afaceri.

 

Indiferent de tipul de piele folosit in procesul de fabricare a accesoriilor atat de indragite de femei, italianul si-a dat seama ca substanta-minune face pielea mai rezistenta si mai supla. Totodata, culorile devin mai vii datorita actiunii solutiei care face uitate ridurile si reda tineretea pe chipul persoanelor ce apeleaza la ea.

 

Nici bine nu a fost lansat produsul pe piata, ca vedetele din toata lumea s-au si ingramadit sa cumpere gentile injectate cu toxina botulinica. Printre ele s-au numarat Jennifer Lopez, Madonna, Kylie Minogue sau Cindy Crawford. Pentru preturi care ajung chiar si la 4.000 de euro, acestea si-au cumparat ineditul accesoriu.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !