Cat costa o epilare definitiva cu laser?

 

Cat costa o epilare definitiva cu laser? O intrebare pusa des de cei interesati si speriati ca pretul unei astfel de proceduri ar putea fi mare. Raspunsul nostru pentru ei si pentru toti cei care doresc sa scape de parul nedorit de pe corp este simplu. O epilare definitiva cu laser costa prea putin pentru avantajele oferite pentru tot restul vietii.

Fata de alte saloane de epilare definitiva cu laser din Bucuresti, Elegance Clinic are unele din cele mai atractive preturi. Atat pentru barbati, cat si pentru femei, o sedinta care va face uitate pilozitatile inestetice porneste de la 30 de euro - cat se solicita pentru mustata - si in functie de cat de mult par se afla pe corp, poate ajunge la maximum 200 de euro, suma ce se achita pentru epilarea completa a picioarelor.

Asa cum am spus, investitia merita, intrucat efectele se vad toata viata, iar cei care au apelat la epilarea definitiva cu laser nu mai folosesc lama de ras sau ceara, metode clasice si dureroase. La Elegance Clinic punem la dispozitia celor interesati tehnologia de ultima ora necesara unui salon de epilare definitiva.

Cu laserul Diode distrugem radacina parului si nu doar firul astfel incat, dupa finalizarea tratamentului, niciodata nu veti mai avea nevoie de alte sedinte de epilare. Va invitam sa va convingeti cat mai repede de performantele aparaturii noastre. Va spunem de la inceput ca nu veti avea vreo nemultumire, ci numai cuvinte de lauda.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !