Cat de repede poate fi repetat tratamentul cu botox?

 

Toxina botulinica este de departe cea mai utilizata metoda pentru combaterea ridurilor si este preferata de medicii esteticieni si de toti cei care apeleaza la ei, deopotriva. Atat de eficient este acest tratament, incat multe persoane care il incearca de abia asteapta sa-l reia. Cat de repede poate fi repetat tratamentul cu botox? Specialistii Elegance Clinic va ofera raspunsul.

 

Conform studiilor de specialitate, dar si pe baza observatiilor facute de-a lungul timpului de medicii nostri specialisti, concluzia este una singura. Indiferent cat de mare este dorinta unui pacient de a relua interventia, nu este indicat ca injectarea cu botox sa fie repetata mai devreme de trei luni.

 

Alte informatii pe care viitorii pacienti trebuie sa le cunoasca sunt: botoxul nu se injecteaza in cazul alergiei la toxina botulinica sau la albumina si nici daca exista infectii locale in jurul locului interventiei. De asemenea, nu se recomanda folosirea tratamentului in asociere cu antibiotice sau alte substante care interfereaza cu transmiterea neuromusculara.

 

Totodata, pacientii care stiu ca au probleme legate de respiratia deficitara nu pot urma tratamentul. In ceea ce priveste strict numai femeile, acestea trebuie sa inteleaga ca botoxul nu trebuie administrat in timpul sarcinii sau al alaptarii.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !