Cavitatia. Primul pas spre silueta de vis

 

Daca aspectul fizic va da mari batai de cap si sunteti nemultumit din cauza greutatii corpului dumneavoastra, este clar ca trebuie sa luati masuri. Specialistii Elegance Clinic va recomanda una dintre cele mai eficiente metode in eliminarea kilogramelor. Cavitatia. Primul pas spre silueta de vis.

 

Odata ce ati luat decizia de a slabi, la salonul nostru de infrumusetare va asteapta o intreaga echipa de specialisti impreuna cu o aparatura de ultima generatie. Celulita si acumularile de grasimi sunt combatute de cavitatie, o procedura al carui principiu de functionare se bazeaza pe ultrasunete.

 

Interventia propriu-zisa degradeaza structura tesutului adipos prin lichefierea celulelor adipoase si prin distrugerea peretilor celulelor, iar rezultatele acestui proces duc la pierderea masiva de grasime si la tonifierea corpului. Ulterior, celulele adipoase din tesuturi sunt eliminate prin caile limfatice.

 

Cu ajutorul aparatului Balance Ice, corpul se modeleaza, tesutul adipos se reduce, pielea se strange, iar toxinele sunt eliminate din corp, ceea ce in final duce la conturarea corpului.

 

Toate aceste rezultate care vor contribui cu siguranta la o imagine mult imbunatatita vor fi obtinute fara a fi nevoiti sa parcurgeti drumul clasic si obositor presupus de obicei de clasicele circuite de slabit.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre cavitatie se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !