Cavitatia. Tehnologia ce slabeste rapid si usor

 

Lupta pe care unii oameni o dau cu greutatea corporala a ajuns sa-i descurajeze pe multi, mai ales din cauza stilului de viata prea aglomerat, cu un program zilnic foarte incarcat. Nu-i de mirare ca in jurul nostru creste numarul supraponderalilor. Din fericire, exista o solutie. Cavitatia. Tehnologia ce slabeste rapid si usor.

 

Da, da. Este cat se poate de adevarat, desi la prima vedere poate parea un vis frumos, un ideal interzis. Pentru ca apreciem eleganta in toate aspectele ei, cu precadere cand vine vorba de infatisarea fizica, am decis sa dotam Elegance Clinic cu o tehnologie de ultima ora dedicata eliminarii kilogramelor in plus.

 

Echipa noastra de specialisti combate celulita si acumularile de grasimi cu ajutorul cavitatiei, procedura ce se bazeaza pe ultrasunete. Acest tratament revolutionar degradeaza structura tesutului adipos prin lichefierea celulelor adipoase si prin distrugerea peretilor celulelor.

 

Astfel, se ajunge la pierderea masiva de grasime si la tonifierea corpului, ulterior celulele adipoase fiind eliminate pe cale naturala, prin caile limfatice.

 

Aparatul Balance Ice este cel care face totul posibil. Acesta modeleaza corpul, tesutul adipos se reduce, pielea se strange, iar toxinele sunt eliminate din corp. Totul, atat de simplu, fara chinuri, fara oboseala si stresul cauzate de metodele clasice si indelungate de slabit.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre cavitatie se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !