Chelia si-a gasit nasul: micropigmentarea scalpului

 

Asa cum spune o vorba veche romaneasca, orice nas isi are nasul. Inclusiv chelia, care lasa fara par atat barbatii, cat si femeile. Va anuntam ca aceasta problema are o rezolvare simpla, dar eficienta. Chelia si-a gasit nasul: micropigmentarea scalpului.

 

Pentru a scapa de chelie barbatii si femeile, Elegance Clinic pune la dispozitie ultimul tratament aparut in saloanele de infrumusetare. Specialistii nostri ii asteapta pe toti cei afectati de caderea sau de lipsa parului si care doresc sa iasa in societate mandri, fara sa le fie rusine ca podoaba capilara este foarte afectata.

 

Rezultatele obtinute peste tot in lume si faptul ca tehnologia este folosita inclusiv de vedete arata clar ca solutia noastra este cea mai buna pentru a scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

La finalul interventiei va promitem si va puteti convinge ca va veti putea uita in oglinda mandri si fara nicio jena. Podoaba capilara afectata de lipsa sau de caderea parului va arata perfect si veti putea arunca pudra pentru chelie si perucile. Va fi momentul in care deja ati spus stop cheliei.

 

Aplicata in cel mult 40 de minute si avand efecte permanente, micropigmentarea scalpului garanteaza imaginea mult dorita. Totul e posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului in asa fel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !