Criolipoliza. Cu spor, kilogramele scad usor

 

Cine nu a obtinut rezultate cu metodele clasice de slabit, ar fi bine sa incerce ultima tehnologie dedicata acestei probleme. Criolipoliza. Cu spor, kilogramele scad usor. In randurile de mai jos va veti convinge ca nu este o simpla rima neacoperita de realitate.

 

Contrar majoritatii opiniilor care arata ca eliminarea kilogramelor in plus este o corvoada, Elegance Clinic are la dispozitie poate cea mai eficienta metoda dedicata slabitului. Este vorba despre criolipoliza, care presupune slabirea prin inghet si elimina grasimea in asa fel incat nici nu se pune problema unei interventii chirurgicale.

 

In mai putin de un minut, Crio CoolTech raceste zona indicata de pacient pana la -8 grade Celsius, iar asta se intampla fara ca acesta sa acuze vreun disconfort. Specificatiile tehnice existente la aparatul nostru sunt unice pe piata si nu se regasesc la alte modele de criogenare, care racesc la doar -3 grade in 10 minute.

 

Astfel, dispozitivul Crio CoolTech poate actiona pe abdomen, coapse, pulpe si pe alte zone, iar cand intra in functiune, stratul de grasime nedorit este strans prin vacuum in mai putin de un minut. La finalul tratamentului, celulele grase sunt eliminate natural, fara ca pe corp sa ramana incizii, vanatai sau cicatrici. Dupa o sedinta de tratament, stratul de grasime se reduce cu 25-45%

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre criolipoliza se pot gasi AICI.

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !