Criolipoliza. Drumul lejer spre silueta de vis

 

Majoritatea persoanelor considera ca eliminarea kilogramelor in plus nu este in niciun caz una dintre cele mai facile activitati pe care le poate derula un om. Parerea lor va fi schimbata de o tehnologie de ultima ora. Criolipoliza. Drumul lejer spre silueta de vis.

 

De ce spunem asta? Pentru ca slabitul nu a fost niciodata mai usor ca in prezent, cand salonul Elegance Clinic a fost dotat cu una dintre cele mai eficiente metode dedicate slabitului. Criolipoliza, asa cum a fost denumita de specialisti, slabeste prin inghet si elimina grasimea fara a se impune interventia chirurgicala.

 

Rapiditatea implicata de acest proces este cu adevarat uimitoare. Crio CoolTech raceste zona indicata de pacient pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut. Totul se intampla fara ca acesta sa acuze vreun disconfort. Ceea ce poate face dispozitivul nostru, nu poate face niciun model de criogenare existent pe piata si care raceste la doar -3 grade in 10 minute.

 

Crio CoolTech poate actiona pe abdomen, coapse, pulpe si pe oricare dintre zonele pe care le solicita pacientii. Stratul de grasime nedorit este strans prin vacuum in mai putin de un minut, iar la finalul tratamentului, celulele grase sunt eliminate natural. Pe corp nu vor ramane vanatai sau cicatrici, iar dupa o singura interventie, rezultatele sunt vizibile: stratul de grasime se reduce cu 3-15 mm, adica 25-45% din grasimea zonei tratate.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre criolipoliza se pot gasi AICI.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !