Criolipoliza. Fara chin, calea spre un corp sublim

 

Traim vremuri in care tehnologia a avansat enorm, iar acest aspect se resimte din plin si in medicina esteticii, domeniu care a scos la suprafata o procedura ce combate eficient kilogramele in plus. Criolipoliza. Fara chin, calea spre un corp sublim.

 

Rapid si cu rezultate excelente. Asa se desfasoara interventia la finalul careia corpul ramane tonifiat, fara nicio urma de grasime. Probabil cea mai recomandata tehnologie dedicata slabitului face parte din arsenalul de aparatura ultramoderna existenta la Elegance Clinic.

 

Punctele forte ale criolipolizei au inceput sa fie cunoscute in toata lumea datorita faptului ca aceasta procedura slabeste rapid prin inghet si elimina grasimea, fara a mai fi nevoie in vreun fel de clasica interventie in blocul operator. Etapele ce au asigurat un succes rasunator acestui dispozitiv sunt foarte rapide.

 

Aparatul Crio CoolTech raceste zonele dorite de pacienti cu pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut. Si cand te gandesti ca alte modele de criogenare existente acum pe piata racesc la doar -3 grade in 10 minute... Crio CoolTech depaseste clar aceste tehnologii invechite si topeste eficient grasimea de pe abdomen, coapse sau pulpe.

 

Practic, stratul de grasime este absorbit prin vacuum, pentru ca la finalul tratamentului, celulele grase sa fie eliminate natural din organism. O singura actiune a dispozitivului reduce stratul de grasime cu 3-15 mm, adica 25-45% din grasimea zonei tratate.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre criolipoliza se pot gasi AICI.

 

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !