Criolipoliza. Raspunsul facil pentru slabit

 

Exista oare o metoda care sa garanteze eliminarea kilogramelor rapid? Exista vreo procedura in urma careia corpul sa ramana tonifiat dupa ce pierde rapid in greutate? Specialistii de la Elegance Clinic spun ca exista. Criolipoliza. Raspunsul facil pentru slabit.

 

Desi poate parea greu de crezut, totusi, aceasta este realitatea. Cea care este considerata poate cea mai buna tehnologie dedicata slabitului a ajuns acum si in Romania, iar clientii nostri nu puteau fi privati de beneficiile ei. Criolipoliza este atat de apreciata la nivel mondial pentru ca slabeste prin inghet si elimina grasimea, fara a fi nevoie de interventia chirurgului.

 

Si cand te gandesti la cat de rapid se deruleaza totul, iti vine pur si simplu sa nu te mai opresti din complimente. Aparatul Crio CoolTech raceste zona solicitata cu pana la -8 grade Celsius in... - n-o sa va vina sa credeti - mai putin de un minut. Fara a cauza vreun disconfort pentru pacient, dispozitivul nostru este capabil de ceea ce alte modele de criogenare - existente acum pe piata si care racesc la doar -3 grade in 10 minute - nu vor fi capabile niciodata.

 

Crio CoolTech poate topi literalmente grasimea existenta in multe zone considerare delicate precum abdomenul, coapsele sau pulpele. Cum se intampla totul? Stratul de grasime este captat prin vacuum in mai putin de un minut. In cele din urma, la finalul tratamentului, celulele grase sunt eliminate natural din organism. Doar o singura interventie reduce stratul de grasime cu 3-15 mm, adica 25-45% din grasimea zonei tratate.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre criolipoliza se pot gasi AICI.

 

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !