Diferenta dintre BOTOX (R) si VISTABEL (R)

 

Specialistii Elegance Clinic primesc din ce in ce mai multe intrebari legate de cele doua produse, mai exact de o presupusa deosebire ce ar exista intre ele. Diferenta dintre BOTOX (R) si VISTABEL (R)... Este un subiect care practic nu exista.

 

Brandul companiei americane Allergan, BOTOX (R), este utilizat in scop cosmetic sub denumirea de VISTABEL (R) si are autorizatie de punere pe piata de la Agentia Nationala a Medicamentului. In plus, acesta detine si o aprobare de pret de la Ministerul Sanatatii incepand de la data de 1 aprilie 2009.

 

Pe intelesul tuturor, cele doua produse sunt branduri Allergan ce contin toxina botulinica de tipul A, numai ca in anumite tari unde sunt folosite, printre care si Romania, se doreste o distinctie clara intre cele doua. Astfel, autoritatile noastre din domeniul sanatatii au decis ca denumirea BOTOX (R) sa poarte alt nume pentru uz cosmetic, pentru a face o delimitare mai clara intre utilizarea terapeutica si cea cosmetica a produsului.

 

In aceste conditii, este arhicunoscut faptul ca BOTOX (R) este pus in vanzare in SUA si Canada sub aceasta denumire, in timp ce numele VISTABEL (R) este uzitat in Marea Britanie, Franta, Spania, Elvetia, dar si in multe alte tari din spatiul european. Numai in Italia, produsul poarta denumirea de VISTABEX (TM).

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !