Elegance Clinic, salon de epilare definitiva cu laser

 

Elegance Clinic, salon de epilare definitiva cu laser. Aceasta este una din tehnologiile de ultima ora care exista in centrul nostru de infrumusetare. Exista pentru ca foarte multe femei, dar si foarte multi barbati si-au dorit sa scape de parul nedorit de pe corp pentru totdeauna.

 

Atenti la dorintele clientilor nostri, am decis sa investim in aparatura necesara indeplinirii unei misiuni aparent imposibile: epilarea definitiva, care are ca rezultate confortul si igiena. Cu laserul nostru special facem posibila inclusiv epilarea inghinala definitiva, dar si pe aceea din alte zone delicate, cum ar fi mustata sau subsoara.

 

Putem garanta ceea ce multi au vrut sa auda dintotdeauna: epilarea cu laser te scapa definitiv de parul nedorit. Laserul Diode reprezinta tehnologia ce distruge radacina parului si nu doar firul astfel incat dupa finalizarea tratamentului, niciodata nu veti mai avea nevoie de alte sedinte de epilare. Totul suna bine si frumos, dar mai trebuie lamurit un aspect, acela legat de bani.

 

Cat costa o epilare definitiva? Preturile sunt foarte accesibile pentru o procedura care garanteaza inclusiv ca pielea dumneavoastra va deveni catifelata si luminoasa, datorita faptului ca laserul are capacitatea de a intineri celulele.

 

Odata cu apelarea la aceasta solutie ultramoderna pusa la dispozitie de centrul de infrumusetare Elegance Clinic, sedintele dureroase de epilare clasica vor deveni doar o amintire. Totodata, datorita efectului tratamentului, veti economisi timp si bani.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea definitiva cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !