Epilare definitiva. Cat costa, avantaje si efecte

 

Epilare definitiva. Cat costa, avantaje si efecte. Despre acest subiect de larg interes in societatea zilelor noastre am decis sa discutam in randurile de mai jos. Pornind de la pret si terminand cu rezultatele obtinute datorita acestui tratament estetic, veti trage o singura concluzie: epilarea definitiva este inamicul etern pentru parul nedorit de pe corp.

Preturile pornesc de la 30 de euro si ajung la 200 de euro pentru o sedinta la finalul careia veti simti ca a meritat fiecare ban investit. Si asta datorita tehnologiei care foloseste laserul Diode, ce distruge radacina parului si nu doar firul astfel incat, dupa finalizarea tratamentului, niciodata nu va mai fi nevoie de epilarea clasica, de ceara si lama de ras.

Toate acestea sunt posibile numai la Elegance Clinic, un veritabil salon de epilare definitiva cu laser din Bucuresti, unde, odata intrati, va veti aminti de parul nedorit doar din vechile fotografii. Epilarea inghinala definitiva la femei si barbati sau epilarea definitiva a mainilor si a picioarelor sunt doar cateva din serviciile pe care le oferim cu profesionalism si eleganta.

Epilare definitiva cu laser: solutia prezentului si a viitorului pentru toti cei care doresc sa aiba corpul fin si catifelat, fara niciun fel de pilozitate. Epilare definitiva cu laser: solutia ce asigura o imagine impecabila in societate, confort si igiena personala fara cusur. Epilare definitiva cu laser: tratamentul estetic de care corpul tau are nevoie.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !