Epilare definitiva? Cat costa? Mitul si realitatea

 

Epilare definitiva? Cat costa? Mitul si realitatea. Vom aborda pe rand aceste teme. Mai intai mitul conform careia epilarea definitiva cu laser nu ofera rezultate promise si este foarte scumpa. Nimic mai fals.

 

Realitatea arata ca, la finalul sedintelor specifice, parul nedorit de pe corp este eliminat pentru totdeauna. Asta inseamna ca metodele de epilare clasica si care implicau folosirea cerii si a lamei de ras nu vor mai fi folosite niciodata de femeile si barbatii care aveau probleme cu pilozitatile inestetice.

 

In ceea priveste pretul, lucrurile sunt iarasi foarte simple. Pentru o sedinta de epilare definitiva cu laser, preturile pornesc de la 30 de euro, cat se cere pentru epilarea mustatii, si ajung la cel mult 200 de euro, cat se cere pentru epilarea picioarelor. In concluzie, preturi calculate corect si accesibile.

 

De altfel, odata intrati in contact cu tehnologia de ultima ora, dar si cu personalul foarte bine pregatit in domeniu, clientii nostri declara ca investitia a meritat fiecare banut. Laserul Diode este cel care le garanteaza satisfactia. Acesta distruge radacina parului o data pentru totdeauna. Astfel, epilarea cu laser devine o mica opera de arta la Elegance Clinic, poate cel mai apreciat salon de epilare definitiva in Bucuresti.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !