epilare inghinala definitiva – decisiva pentru parul nedorit

epilare inghinala definitiva - decisiva pentru parul nedorit. Problema pilozitatilor inestetice va deveni amintire o data pentru totdeauna. Nu va mai fi nevoie de procedura de epilare clasica, de ceara si lama de ras. Epilarea cu laser elimina parul pentru toata viata.

Nu este o simpla afirmatie facuta de dragul de a fi facuta, ci este chiar realitatea care a convins deopotriva si femei, si barbati. I-a convins ca daca vor sa scape de parul nedorit de pe corp, exista o singura solutie: epilarea definitiva cu laser.

Laserul Diode este cel care asigura distrugerea radacinii parului si nu doar a firului. De la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, aparatura noastra de ultima generatie acopera toate cerintele, iar la finalul sedintelor pielea ramane neteda si catifelata, fara nicio urma de par.

 

Observatiile de mai sus nu ar fi valorat prea mult pentru clientii nostri daca nu le-am fi propus si un raport-calitate pret foarte atractiv pentru toate buzunarele. Toate aceste atuuri, combinate cu personalul foarte bine instruit la clinici din strainatate, au facut ca Elegance Clinic sa devina unul din cele mai bune saloane de epilare definitiva din Bucuresti.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !