Epilarea cu laser elimina definitiv parul nedorit

 

In secolul al XXI-lea, una dintre caracteristicile unui aspect fizic placut presupune un corp fin si stralucitor, fara niciun fir de par pe el. Pentru a ajunge la aceasta situatie, este nevoie de o tehnologie speciala. Epilarea cu laser elimina definitiv parul nedorit.

 

Un alt avantaj important ce este conferit de lipsa parului de pe corp este legat si de gradul sporit de igiena. Astfel, increderea de sine va creste semnificativ odata cu prima vizita in care grupul nostru de medici dermatologi va pune la dispozitie tehnologie de ultima ora pentru eliminarea parului nedorit din orice zona.

 

Laserul Diode este cel responsabil de reteta confortului dumneavoastra. Totul se va derula extrem de simplu si de comod. Tehnologia prezenta la Elegance Clinic si folosita in cele mai importante saloane de infrumusetare ale lumii distruge radacina parului si nu doar firul. Astfel, imediat dupa finalizarea tratamentului, veti fi sigur ca nu veti mai avea nevoie de alte sedinte de epilare.

 

Mai mult, interventia cu acest laser special va face ca pielea dumneavoastra sa devina catifelata si luminoasa. Totul este posibil, pentru ca tehnologia este de ultima ora si are capacitatea de a intineri celulele si, in plus, ceea ce este si mai important, creste si elasticitatea.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !