Epilarea cu laser, spaima parului nedorit

 

Vremea metodelor de epilare clasice si care cauzau mai multa durere decat eficienta este la apus. A sosit timpul unei tehnologii de ultima ora care va scapa pentru totdeauna de pilozitatea inestetica din orice zona a corpului. Epilarea cu laser, spaima parului nedorit.

 

Pentru ca suntem foarte atenti la fiecare amanunt ce poate mari confortul si multumirea clientilor nostri, impreuna cu echipa de medici dermatologi am decis aducerea celei mai moderne tehnologii in domeniu. Astfel, laserul Diode este solutia noastra la cererea celor ce ne calca pragul si care isi doresc rezultate imediate in eliminarea parului nedorit din orice zona.

 

Aceasta tehnologie ce nu implica niciun disconfort, actioneaza foarte precis: distruge radacina parului si nu doar firul. Rezultatul? Imediat dupa terminarea interventiei, exista garantia clara ca nu va mai fi nevoie de alte sedinte de epilare. Asta nu este tot, pentru ca odata cu stoparea cresterii firelor de par nedorit, pielea dumneavoastra va resimti numeroase beneficii.

 

Mai simplu spus, datorita faptului ca laserul nostru, folosit in cele mai importante saloane de infrumusetare ale lumii, intinereste celulele si sporeste elasticitatea, pielea devine mai catifelata si mai luminoasa.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea cu laser se pot gasi AICI.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !