Epilarea cu laser stopeaza parul nedorit

 

Epilarea cu laser stopeaza parul nedorit. Nu este doar un slogan folosit in strategiile de marketing, ci este insasi realitatea existenta in salonul de infrumusetare Elegance Clinic. Dorinta tuturor femeilor din toata lumea si, mai nou, a multor barbati, devine realitate cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora.

 

Uitati imediat de toate celelalte metode clasice de epilare, care inseamna durere, timp pierdut si bani cheltuiti degeaba. Laserul Olive Diode, este solutia de actualitate in anul 2014 si are rezultate incredibile in ceea ce priveste eliminarea parului nedorit din orice zona. Procedura, de altfel una foarte simpla si comoda, distruge radacina parului si nu doar firul, astfel ca la final, nu va mai fi nevoie de alte sedinte de epilare.

 

Mai mult, odata ce pierdeti firele de par nedorit si obtineti un plus enorm in ceea ce priveste igiena, si pielea dumneavoastra va avea de castigat. Ea va deveni mult mai catifelata si mai luminoasa, pentru ca laserul nostru, folosit in cele mai importante saloane de infrumusetare ale lumii, intinereste celulele si sporeste elasticitatea. La final, veti pleca cu zambetul pe buze si apropiatii va vor invidia cu siguranta pentru ca ati rezolvat rapid si eficace problema parului nedorit.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !