Epilarea definitiva cu laser. Pentru piele fina ca matasea

 

Epilarea definitiva cu laser. Pentru piele fina ca matasea. Aceasta este senzatia pe care o garanteaza tehnologia de ultima ora creata pentru eliminarea parului nedorit de pe corp. Mii de femei si de barbati s-au convins deja de calitatile unui laser special care a schimbat tot ceea ce se stia despre epilare si efectele ei.

 

Tehnologia de varf este prezenta la Elegance Clinic, loc in care, in afara de alte servicii de infrumusetare, am creat si un salon de epilare definitiva cu laser, Pentru cei care isi doresc igiena, dar si sa se simta confortabil, am investit intr-o aparatura ce face posibila inclusiv epilarea inghinala definitiva, dar si pe cea din alte zone sensibile.

 

Laserul Olive Diode face intreaga operatiune distrugand radacina parului si nu doar firul astfel incat, dupa finalizarea tratamentului, niciodata nu veti mai avea nevoie de alte sedinte de epilare. «Cat costa o epilare definitiva?», este intrebarea care sigur va vine in minte dupa prezentarea serviciului nostru. Nu va faceti griji. Avem vesti bune. Am gandit un raport calitate-pret special pentru a facilita preturi accesibile pentru toti clientii nostri.

 

Tehnologia noastra garanteaza inclusiv ca pielea dumneavoastra va deveni catifelata si luminoasa, datorita faptului ca laserul are capacitatea de a intineri celulele. Totodata, datorita efectului tratamentului, veti economisi timp si bani.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea definitiva cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !