Epilarea definitiva la barbati. Moda sau necesitate?

 

Epilarea definitiva la barbati. Moda sau necesitate? Un subiect care are multe raspunsuri si pareri pro sau contra, deopotriva. Ce putem spune noi este ca acest tratament estetic implica printre altele igiena personala mai bine pusa la punct, confort psihic si o imagine foarte apreciata in societate.

Reprezentantii sexului masculin care apeleaza la serviciile salonului de infrumusetare Elegance Clinic solicita de cele mai multe ori epilarea definitiva a mainilor, a picioarelor, a spatelui, a pieptului si a abdomenului. La final, acestia nu mai au probleme cu mirosurile cauzate de transpiratie, se simt mai curati si au mai mult succes in randul femeilor care apreciaza barbatii ingrijiti.

Toate aceste rezultate nu ar fi posibile insa fara o tehnologie pe masura, necesara intr-un salon de epilare definitiva cu laser. Aparatura noastra actioneaza astfel incat locurile acoperite cu mult par inestetic vor ramane imaculate si catifelate. Laserul Diode este cel care distruge radacina parului si nu doar firul astfel incat, dupa finalizarea tratamentului, nu va mai fi nevoie de alte sedinte de epilare clasica.

Cat costa o epilare definitiva cu laser? In niciun caz nu este vorba despre sume mari. Raportul calitate-pret existent la salonul nostru va demonstra urmatoarea realitate: preturi pentru epilare definitiva cu laser mai bune ca la Elegance Clinic sigur nu veti gasi in Bucuresti.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !