Epilarea inghinala la barbati. Confort si igiena

 

Epilarea inghinala la barbati. Confort si igiena. Aceasta este solutia noastra pentru barbatul modern care nu ramane cu niciun pas in urma fata de vremurile pe care le traieste. Sustinuti de o tehnologie de ultima ora, facem astfel incat totul sa fie foarte usor.

Cu ajutorul laserului Diode, distrugem radacina parului si nu doar firul, astfel incat, dupa finalizarea tratamentului, niciodata nu va mai fi nevoie de epilarea clasica, de ceara si lama de ras. In plus, un alt avantaj al tratamentului consta in faptul ca laserul nostru are capacitatea de a intineri celulele.

Astfel, femeile si barbatii care viziteaza salonul de infrumusetare Elegance Clinic se pot bucura de cea mai buna epilare inghinala definitiva. Datorita actiunii aparaturii noastre, efectele dureaza toata viata si niciodata nu vor mai aparea probleme legate de prezenta parului nedorit pe corp.

Dupa toate aceste prezentari, apare si intrebarea normala: si totusi, cat costa o epilare definitiva cu laser? Raspunsul este simplu. Intre 30 si 200 de euro, in functie de cat par este prezent pe zona ce urmeaza a fi tratata. Nu sunt nicidecum sume uriase, mai ales ca vorbim de o investitie ce garanteaza o viata intreaga lipsita de grija eliminarii parului nedorit de pe corp.

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !