Fara alcool inaintea procedurii cu botox

 

Persoanele care s-au decis sa apeleze la tratamentul cu toxina botulinica pentru a-si intineri fata, trebuie sa tina cont de un sfat foarte important in ceea ce priveste eficacitatea interventiei. Fara alcool inaintea procedurii cu botox.

 

Specialistii de la Elegance Clinic avertizeaza asupra faptului ca persoanele care au luat decizia injectarii cu botox pentru a face uitate ridurile, nu trebuie sa mai consume alcool cu cel putin sapte zile inainte de prima procedura. Asta nu este tot. Trebuie respectati si alti cativa pasi pentru ca totul sa iasa bine. Astfel, la finalul procedurii de administrare a toxinei botulinice, sunt interzise expunerea la solar, sportul, masajul si relaxarea la sauna.  

In plus, un alt aspect care contribuie la imaginea de ansamblu a interventiei, mai precis de excluderea riscurilor invinetirii pielii, este legat de intreruperea tratamentului medicamentos pe baza de antibiotice, de antinevralgice sau de vitamina E. Toate acestea sunt contraindicate cu doua saptamani inainte de inceperea tratamentului care este menit sa stearga cutele si ridurile urate de pe chipurile celor care tin cu adevarat la imaginea lor.

 

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !