Micropigmentarea: dusmanul declarat al cheliei

 

Micropigmentarea: dusmanul declarat al cheliei. Desi suna putin amuzant, adevarul acesta nu poate fi contestat. Barbatii si femeile care au probleme legate de caderea sau de lipsa parului s-au convins deja. Pentru combaterea cheliei, acest tip de tratament este cel mai bun, este simplu si foarte eficient.

 

Se poate scapa de chelie cu micropigmentare. Garantam pentru aceasta afirmatie, iar inca o garantie in acest sens poate fi obtinuta de la cei care au testat deja aceasta forma revolutionara de tratare a tot ceea ce inseamna probleme ale podoabei capilare.

 

Femeile si barbatii afectati de caderea sau de lipsa parului au la dispozitie un tratament folosit inclusiv de vedetele care, la randul lor, si-au dat seama ca este cel mai bun pentru problema lor. Nu poate fi ridicat niciun semn de intrebare in ceea ce priveste faptul ca avem cel mai bun remediu care scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Dupa cel mult 40 de minute, cat dureaza interventia, pudra pentru chelie, dar si perucile vor deveni istorie, iar dumneavoastra veti putea admira in oglinda noua imagine. Micropigmentarea scalpului garanteaza obtinerea imaginii mult dorite.

 

Totul este posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului astfel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !