Micropigmentarea scalpului: finalul chinului cauzat de chelie

 

Micropigmentarea: finalul chinului cauzat de chelie. Da, la Elegance Clinic acesta este tratamentul ideal pentru barbatii si femeile care au probleme legate de caderea sau de lipsa parului. Cand vine vorba de combaterea cheliei, aceasta solutie este pe cat de eficienta, pe atat de simpla.

 

Se poate scapa de chelie cu micropigmentare. De asta nu se mai poate indoi niciun client care a incercat tratamentul-minune alaturi de specialistii salonului nostru de infrumusetare. Podoaba capilara din ce in ce mai saraca de la o zi la alta nu va mai produce neplaceri nimanui.

 

Astfel, cei afectati de caderea sau de lipsa parului isi vor putea da seama ca tratamentul folosit inclusiv de vedete este cel mai bun pentru problema lor extrem de jenanta, mai ales cand vorbim de iesirile in societate. Fara absolut niciun dubiu, vorbim despre cel mai bun remediu care scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Aplicarea tratamentului nu dureaza mai mult de 40 de minute. La capatul acestei perioade, pudra pentru chelie, dar si perucile vor deveni niste metode invechite numai bune de lasat in trecutul in care va era rusine sa priviti in oglinda. Micropigmentarea scalpului garanteaza obtinerea imaginii mult dorite, simplu si eficient.

 

Totul este posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului astfel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !