Micropigmentarea scalpului spune STOP cheliei

 

Micropigmentarea spune STOP cheliei. Aceasta este realitatea. Barbatii si femeile care au probleme legate de caderea sau de lipsa parului au in sfarsit motive de bucurie datorita acestei tehnologii aparuta nu demult in saloanele de infrumusetare.

 

Scapa de chelie cu micropigmentare! Acesta este sloganul nostru si al celor care simteau rusine cand se uitau in oglinda si vedeau o podoaba capilara mai saraca in fiecare zi. Care se simteau rusinati... Pentru ca de cand au intrat in contact cu specialistii nostri si cu tratamentul-minune, sunt mandri de imaginea lor si au o stare psihica excelenta.

 

Cei afectati de caderea sau de lipsa parului au testat cu succes tehnologia folosita inclusiv de vedete si care garanteaza ca solutia noastra este cea mai buna pentru a scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Fara doar si poate, podoaba capilara afectata de lipsa sau de caderea parului va primi o noua imagine, odata ce interventia de micropigmentare a ajuns la final. Adica la capatul a cel mult 40 de minute, cand puteti uita de pudra pentru chelie si de peruci.

 

Micropigmentarea scalpului garanteaza obtinerea imaginii mult dorite cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului astfel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !