Micropigmentarea scalpului. Te scapa de chelie pentru totdeauna

 

Micropigmentarea. Te scapa de chelie pentru totdeauna. Acesta este adevarul care poate fi testat la salonul Elegance Clinic de barbatii si femeile care au probleme legate de caderea sau de lipsa parului. Toate persoanele afectate de aceasta problema delicata vor avea in sfarsit motive de bucurie.

 

Se poate scapa de chelie cu micropigmentare. Asta ne-a demonstrat tehnologia care a intrat de curand in posesia salonului nostru de infrumusetare. Si nu doar noua, ci si celor care au dorit si care au si obtinut o imagine a podoabei capilare mult schimbata in bine.

 

Toti cei afectati de caderea sau de lipsa parului au testat cu succes tratamentul folosit inclusiv de vedete si au declarat la final ca sunt foarte multumiti de rezultatele obtinute. Nici nu avea cum sa fie altfel, din moment ce solutia noastra este cea mai buna pentru a scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

La capatul interventiei ce dureaza cel mult 40 de minute, pudra pentru chelie, dar si perucile vor deveni amintire. Micropigmentarea scalpului garanteaza obtinerea imaginii mult dorite, astfel ca nu va mai fi nevoie de aceste metode pentru a va bucura cu adevarat de viata.

 

Totul este posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului astfel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !