Peeling chimic. Fantana tineretii pentru tenul tau

 

Ten obosit, umflat, incarcat de cearcane, patat? Aceasta succesiune a inesteticului este prezenta in viata multor persoane, dar nu pentru mult timp, mai ales daca acestea isi doresc o imagine mult imbunatatita. Peeling chimic. Fantana tineretii pentru tenul tau.

 

De ce putem descrie atat de literar aceasta procedura a medicinei estetice? Pentru ca avem tot dreptul sa spunem adevarul despre unul dintre alinturile preferate ale tenului. Peelingul chimic se realizeaza prin curatarea in profunzime a pielii, operatiune in care este implicata si aplicata pe suprafete mici o solutie speciala lichida sau, in functie de caz, o crema.

 

Urmeaza o perioada de asteptare nu mai mare de patru zile, la capatul careia epidermul penetrat de solutie va incepe sa se exfolieze gradual. Partile degradate ale tegumentului vor fi apoi inlaturate si asa cum este natural, va debuta mult-doritul proces de regenerare a pielii. Va fi nevoie de cateva sedinte, dar istoria si traditia acestei proceduri garanteaza rezultate exceptionale.

 

Peelingul chimic pentru reintinerirea tenului va anula ridurile fine din jurul ochilor si din jurul buzelor, la fel cum se va intampla si in cazul celor cauzate de soare si de imbatranire. Mai mult, tratamentul va avea un efect datorita caruia pielea va fi mai stralucitoare, mai fina, dar si mai neteda.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre procedura de peeling chimic se pot gasi AICI.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !