Peelingul chimic. Pentru obraz fin, ca-n tinerete !

 

Peelingul chimic, prietenul fidel al tenului tau. Este realitatea care caracterizeaza una dintre cele mai folosite proceduri ale medicinei estetice la ora actuala. Realizata prin curatarea in profunzime, interventia aceasta are darul de a revigora total pielea.

 

Peelingul chimic presupune aplicarea unei solutii chimice lichide sau a unei creme pe suprafete mici, iar apoi urmeaza urmatorul pas, adica asteptarea efectelor. Cel mult in patru zile, procedura isi va face simtite actiunile atat de apreciate in toata lumea. Astfel, epidermul va incepe sa se exfolieze, asa incat incet, incet, se vor inlatura partile degradate ale tegumentului, pentru a lasa loc celebrului proces de regenerare a pielii.

 

La aceste rezultate se ajunge in urma catorva sedinte a caror durata este estimata intre 60 si 90 de minute. Un alt avantaj de care se va bucura fiecare persoana ce va dori sa foloseasca peelingul chimic pentru reintinerirea tenului va fi legat de proprietatile pe care le va dobandi pielea. Aceasta va arata mai bine fara ridurile fine din jurul ochilor si din jurul buzelor, reduse la fel ca si cele cauzate de soare si de imbatranire.

 

Mai mult decat atat, ca o actiune normala a tratamentului, pielea va capata un aspect stralucitor, fin si neted, avantaj ce va fi savurat din plin mai ales in momentul in care se va iesi in societate.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre procedura de peeling chimic se pot gasi AICI.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !