Peelingul chimic reda stralucirea pielii

 

O privire matinala in oglinda risca sa transforme ziua intr-un cosmar, din cauza acelui aspect imbatranit al tenului? Atunci este momentul unei masuri excelente pentru aceasta problema, mai ales daca se pune accent pe imaginea afisata in societate. Peelingul chimic reda stralucirea pielii.

 

Aceasta metoda este foarte apreciata peste tot in lume pentru faptul ca imbunatateste aspectul pielii cu ajutorul unei substante ce cauzeaza exfolierea epidermei. Urmeaza regenerarea pielii, astfel ca la finalul procedurii se poate observa aparitia unui strat nou, mult mai fin si totodata fara riduri.

 

Printre cele mai apreciate beneficii atat de medicii dermatologi, cat si de pacientii acestora, se numara reducerea liniilor fine din jurul ochilor, dar si din jurul buzelor, precum si atenuarea celor cauzate de soare si imbatranire.

 

Totodata, peelingul chimic imbunatateste considerabil aspectul cicatricilor, dar trebuie mentionat ca trateaza eficient si mai multe tipuri de acnee. In plus, acest tratament ce devine popular in medicina estetica reduce pistruii si petele cauzate de sarcina, inclusiv cele cauzate de pastilele anticonceptionale.

 

Peste toate, insa, pielea capata un aspect general mult imbunatatit si devine stralucitoare, fina si neteda. Astfel, la capatul unei sedinte de peeling chimic ce poate dura intre 60 si 90 minute, tineretea va reveni usor, usor, pe chipul dumneavoastra.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre procedura de peeling chimic se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !