Rasfatul doamnelor si al domnilor: epilarea definitiva cu laser

 

Rasfatul doamnelor si al domnilor: epilarea definitiva cu laser. Este un cadou perfect pe care merita sa ni-l facem singuri in orice sezon, dar mai ales de Sarbatori, cand atat femeile, cat si barbatii vor sa etaleze cea mai buna imagine. O imagine la care se poate ajunge si cu o ingrijire corporala adecvata, care presupune printre altele eliminarea parului nedorit de pe corp.

 

Epilarea definitiva cu laser este tratamentul estetic ideal pentru aceasta problema. Datorita aparaturii moderne, facem posibila inclusiv epilarea inghinala definitiva, dar si pe cea din alte zone sensibile, cum ar fi mustata sau subsoara.

 

Cu Laserul Olive Diode distrugem radacina parului si nu doar firul astfel incat, dupa finalizarea tratamentului, niciodata nu veti mai avea nevoie de alte sedinte de epilare. Din punct de vedere financiar, ofertele noastre sunt parca facute in ciuda concurentei.

 

Cat costa o epilare definitiva? In niciun caz, nu foarte mult. Avem preturi accesibile pentru toti clientii nostri, care se vor convinge rapid ca avem un raport calitate-pret ce poate fi considerat excelent.

 

Tehnologia noastra garanteaza inclusiv ca pielea dumneavoastra va deveni catifelata si luminoasa, datorita faptului ca laserul are capacitatea de a intineri celulele. Totodata, datorita efectului tratamentului, veti economisi timp si bani.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre epilarea definitiva cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !