Spune-mi unde te epilezi, ca sa-ti spun cine esti

 

Spune-mi unde te epilezi, ca sa-ti spun cine esti. Indemnul vizeaza atat femeile, cat si barbatii care nu se abat de la standardul calitativ ce vizeaza serviciile de epilare definitiva. Pentru cei care isi doresc un salon de epilare cu laser dotat cu aparatura de ultima generatie si in care personalul este foarte bine instruit, avem raspunsul mai jos.

 

Elegance Clinic este locul potrivit pentru cei care nu mai vor dezamagiri provocate de faptul ca parul nedorit de pe corp nu a fost eliminat decat temporar. Pentru toti acestia avem procedura de epilare definitiva cu laser, care va face uitate pilozitatile inestetice pentru toata viata.

 

Laserul Diode rezolva tot: distruge radacina parului si nu doar a firului, iar la final pielea ramane neteda si catifelata. Niciodata clientii nostri nu vor mai avea nevoie de epilare clasica. De la epilarea mustatii pana la foarte ceruta epilare inghinala definitiva, aparatura noastra de ultima generatie acopera toate cerintele.

 

Nici nu-i de mirare de ce lucram cu programari facute in avans cu multe luni. Alaturi de aparatura de ultima generatie, alaturi de personalul instruit la clinici din strainatate, alaturi de excelentul raport calitate-pret, acesta este ultimul indiciu care face din Elegance Clinic poate cel mai cautat salon de epilare definitiva din Bucuresti.

 

Credem cu tarie ca frumusetea si confortul dumneavoastra merita cu siguranta toata atentia noastra. Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. In link-ul alaturat gasiti mai multe oferte de epilare definitiva cu laser.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !