Stergerea tatuaje / Tehnologia ajuta. Tatuajul poate fi sters cu laser

 

Un desen permanent pe corp nu mai reprezinta o greseala ce nu mai poate fi reparata. Aceasta stare de lucruri este posibila datorita faptului ca industria medicinei estetice a evoluat foarte mult. Tehnologia ajuta. Tatuajul poate fi sters cu laser.

 

Asa cum si-a obisnuit deja clientii, salonul de infrumusetare Elegance Clinic este la zi in ceea ce priveste tehnologia de ultima ora dedicata tratamentelor estetice. Helium, asa cum este denumit sistemul din noua generatie de lasere Q Switched Nd YAG, face astfel incat indepartarea tatuajelor cu laser sa fie o procedura rapida si foarte eficienta.

 

Nu conteaza pe ce parte a corpului a fost realizat desenul permament, esential este doar faptul ca solutia noastra tehnica este cea mai buna, fiind deja utilizata in peste 29 de tari. Astfel, Q-switched emite pulsatii foarte puternice in cateva nanosecunde, rezultatul acestui avantaj tehnologic fiind eliminarea rapida a desenului permanent. Bineinteles, fara nicio durere.

 

Avand toate certificarile necesare, inclusiv CE (Community Europe) si FDA (U.S. Food and Drug Administration), procedura poate sterge chiar si tatuajele multicolore. Pentru ca totul sa fie realizat ca la carte, stergerea completa a tatuajului presupune intre trei si opt sedinte. Nu exista niciun efect secundar al acestui tip de laser.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre stergerea tatuajelor cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !