Stergerea Tatuajelor / Tatuaj nedorit? Laserul sterge urma trecutului

 

Aproape pentru orice greseala exista o solutie, o metoda in care situatia poate fi cumva reparata. Pentru unele persoane, desenele permanente de pe corp pot fi considerate erori la un moment dat. Tatuaj nedorit? Laserul sterge urma trecutului.

 

Odata cu dotarea ce presupune prezenta celei mai moderne tehnologii, Elegance Clinic are solutia ideala pentru rezolvarea acestei probleme. Astfel, cu ajutorul Helium, un sistem din noua generatie de lasere Q Switched Nd YAG, indepartarea tatuajelor cu laser devine floare la ureche.

 

Indiferent de locul unde a fost facut desenul permanent, pe gat, pe umeri, pe brate, pe spate sau pe orice alta parte a corpului, solutia noastra este cea mai buna, o dovada in plus in acest sens fiind faptul ca tehnologia este utilizata in peste 29 de tari. Punctul ei forte este faptul ca tehnica Q-switched poate emite pulsatii foarte puternice in cateva nanosecunde, ceea ce duce la eliminarea rapida a desenului permanent. Totul, fara nicio durere.

 

Agreata si aprobata pe plan european, de CE (Community Europe), dar si de FDA (U.S. Food and Drug Administration), procedura poate sterge chiar si tatuajele multicolore. Stergerea completa a tatuajului va presupune intre trei si opt sedinte, in functie de indicatiile medicului specialist. Trebuie mentionat ca nu exista niciun efect secundar.

 

Programati-va acum la o consultatie gratuita cu medic la numarul de telefon 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii despre stergerea tatuajelor cu laser se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !