Testeaza micropigmentarea si niciodata nu vei mai fi chel

 

Testeaza micropigmentarea si niciodata nu vei mai fi chel. Acesta este cel mai bun sfat pe care il putem da pentru barbatii si femeile care au probleme legate de caderea sau de lipsa parului. La Elegance Clinic puteti incerca acest tratament extrem de popular si eficient cand vine vorba de combaterea cheliei.

 

Se poate scapa de chelie cu micropigmentare. Da, aceasta este vestea asteptata ani de-a randul si pe care specialistii salonului nostru de infrumusetare o dau tuturor celor care nu vor sa mai aiba de suferit din cauza ca au o podoaba capilara din ce in ce mai saraca.

 

Astazi, putem spune celor afectati de caderea sau de lipsa parului ca tratamentul folosit inclusiv de vedete este cel mai bun. Cel mai bun pentru a scapa de chelie barbatii si femeile afectati de lipsa parului de pe cap.

 

Toata interventia nu are cum sa dureze mai mult de 40 de minute. La capatul acestei perioade, pudra pentru chelie, dar si perucile vor deveni niste metode rudimentare uitate undeva intr-un sertar indepartat al memoriei. Micropigmentarea scalpului garanteaza obtinerea imaginii mult dorite, fara alte interventii in plus.

 

Totul este posibil cu ajutorul unui dispozitiv special, proiectat cu 56 de ace, care tatueaza pielea capului astfel incat se recreeaza aspectul de foliculi naturali de par. In scalp se introduc pigmenti minerali, special combinati pentru a se adapta perfect nuantei parului, iar imaginea finala va parea naturala din orice unghi.

 

Fara interventie chirurgicala, fara reactii adverse si perioada de recuperare, micropigmentarea scalpului la Elegance Clinic este o alternativa excelenta in comparatie cu aceea in care se efectueaza transplantul de par si care implica multe riscuri (grefele de par pot fi respinse de scalp, pot ramane cicatrici inestetice in urma tratamentului si pot aparea infectii).

 

Mai multe detalii despre micropigmentarea scalpului, dar si despre alte oferte ale salonului de infrumusetare Elegance Clinic puteti obtine la numerele de telefon 031.421.48.50, 0726.582.944, 0744.809.429 sau pe site-ul elegance-clinic.ro.

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !