Tratamente faciale pentru copiii de 7 ani. Iata fiica unei celebritati in salonul de infrumusetare!

De curand, Victoria Beckham a postat pe retelele de socializare o poza in care era evidentiat faptul ca fiica ei, Harper, la doar 7 ani, beneficiaza de un tratament facial, o masca "vampire facial" pe care si mama sa a incercat-o si recomandat-o de nenumarate ori pe canalele sociale.

Copila de doar 7 ani statea alaturi de alte fetite la un salon de infrumusetare din Germania, in timp ce i se aplica o masca pe baza de extract de celule din sange uman. Masca a fost realizata de catre doctorul specialist Barbara Sturm - o adevarata celebritate in domeniul esteticii medicale.

Specialistii considera acest lucru absolut normal, in conditiile in care in Marea Britanie saloanele de infrumusetare ofera tratamente specifice pentru copii, masaje faciale si tratamente estetice chiar si pentru copii de 3 ani.  Iar pentru copii de 11 ani exista chiar tratamente de bleaching facial - o terapie utilizata pentru a conferi tenului o nuanta mai luminoasa si mai naturala.


De ce vor copiii sa faca aceste tratamente si ce anume ii influenteaza?

Copiii simt din ce in ce mai multe presiuni din partea influencerilor din mediile sociale. Ei vor sa arate precum vedetele, iar iata ca in unele cazuri acest lucru chiar este posibil. Fiica Victoriei Beckham nu este prima care a trecut prin astfel de proceduri.


In UK exista chiar un salon specializat pe astfel de tratamente, Kandy Girl Kids Spa, aflat in Birmingham. Reprezentantii acestui salon spun ca "a invata copiii sa isi poarte de grija inca de mici este important. De aceea noi am efectuat de-a lungul timpului masaje si tratamente faciale chiar si pentru copiii de trei ani, in mod individual sau sub forma unor party-packs pentru distractie".


Ce preturi plateste un parinte pentru o astfel de sedinta de masaj facial pentru copilul sau?

Preturile unui masaj facial pot incepe de la 2 - 3 lire, iar in functie de complexitatea tratamentului si mastilor folosite, poate ajunge pana la 45 lire, declara specialistii Kandy Girl. Un pachet Kandy Girl VIP Experience include in suma de 45 lire urmatoarele servicii: manichiura, pedichiura, masaj facial si masaj pentru picioare.


De asemenea, reprezentantii salonului ii asigura pe parinti ca in cadrul fiecarui tratament se folosesc numai produse organice.


"Utilizam produse organice si de cele mai multe ori acestea nu fac altceva decat sa amuze copiii, neavand adevarate efecte estetice. Copiilor le place mirosul. Utilizam cacao, esente comestibile in fiecare tratament." declara specialistii salonului.  

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !