Tratamentul cu botox. Simplu, sigur si eficient

 

Persoanele care doresc sa scape de ridurile inestetice de pe fata si care au dat gres cu alte metode, au acum la indemana solutia ideala. Tratamentul cu botox. Simplu, sigur si eficient. Odata aplicat in cabinetul medicilor specialisti de la Elegance Clinic, nu va trece mult timp si trasaturile fetei isi vor recapata tineretea si stralucirea de altadata.

Cei care s-au decis sa scape de cutele urate ce le strica imaginea in societate, trebuie sa stie ca procedura ce foloseste toxina botulinica este pe cat de simpla, pe atat de eficienta. Astfel, tratamentul cu botox va decurge conform unei proceduri usoare si sigure.

Solutia-minune ce anuleaza ridurile de expresie se va injecta cu un ac fin in zona dorita de pacient, iar in functie de aria tratata sunt necesare intre 4 si 10 injectii. In ceea ce priveste eventualele neplaceri ce ar putea interveni odata cu interventia, nu trebuie sa existe niciun fel de teama.

Datorita faptului ca acul este foarte fin, iar botoxul se injecteaza in cantitate foarte mica, disconfortul de abia va fi resimtit. Nu este necesara anestezia locala sau internarea, nu exista vreo perioada de recuperare, iar toata procedura dureaza cel mult 20 sau 30 de minute.

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !