Vedetele folosesc botox contra transpiratiei

 

Alaturi de actiunea incredibila pe care o are asupra ridurilor de expresie, toxina botulinica este recunoscuta pe plan mondial si pentru modul excelent in care combate transpiratia excesiva. De acest lucru s-a convins si una dintre figurile in voga din showbizul romanesc. Vedetele folosesc botox contra transpiratiei.

 

Anamaria Prodan, fara sa aiba neaparat o problema legata de transpiratia excesiva (hiperhidroza), dar dorind sa nu mai fie sacaita de sudoare, mai ales vara, a decis ca este timpul sa apeleze la injectiile cu botox in zona axilei. Totul, pentru ca aceasta nu mai suporta ca urmele transpiratiei sa se vada pe camasile sale la numeroasele intalniri pe care le are prin natura activitatilor sale.

 

Conform celor declarate pentru ziarul Click, interventia nu a durat mai mult de 10 minute si s-a derulat fara dureri. Vestea care a bucurat-o si mai mult pe Anamaria Prodan a fost legata de faptul ca toxina botulinica si-a aratat efectul la scurt timp, dupa exact patru zile.

 

Vedeta a fost informata asupra faptului ca nu va mai avea probleme cu transpirata aproximativ un an. La randul sau, un alt nume cunoscut in lumea mondena din Bucuresti, creatorul de moda Razvan Ciobanu, si-a injectat botox la subrat pentru a nu mai transpira.

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam alaturi de cei mai buni medici de specialitate. Pentru programari ne puteti suna la numarul 031.421.48.50. Ofertele de pret si mai multe detalii pentru tratamentul cu botox se pot gasi AICI.

 

 

 

 

 

Spune-ti opinia!Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii !