Preturi

Epilare definitiva pret - Descopera Ofertele Elegance Clinic

Epilare definitiva la pret accesibil in Bucuresti - Elegance Clinic: O solutie simpla si rapida pentru a scapa de parul nedorit. Vezi mai jos lista cu preturi.


Preturi Epilare Definitiva cu Laser dioda OFERTA: Tot corpul toate zonele incluse la doar 430 lei. Suna acum la tel: 0726582944 / 0744809429

Un corp superb, fara par pe termen lung

Epilare Definitiva cu Laser   OFERTA: Tot corpul toate zonele incluse la doar 430 lei suna acum sa prinzi oferta! tel: 0726582944 sau 0744809429
Epilare Fata Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Mustata  50 lei 50 lei
Obraji 50 lei 50 lei
Gat 50 lei 70 lei
Perciuni 50 lei 50 lei
Barbie+Barba  70 lei  90 lei
Fata complet   190 lei   190 lei
Epilare Axila Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Ambele axile 90 lei 90 lei
Epilare Spate Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Spate deasupra 180 lei 180 lei
Umar (ambii) 90 lei 90 lei
Omoplat (ambii) 90 lei 90 lei
Ceafa 60 lei 80 lei
Lombar 90 lei 140 lei
Epilare Piept Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Abdomen (buric) 50 lei 50 lei
Abdomen integral 160 lei 190  lei
Pectorali integral 190 lei 220 ei
Aureola mamara 50 lei 50 lei
Epilare Brat Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Ambele brate (1/2) 150 lei 170 lei
Ambele brate (total) 190 lei 220 lei
Epilare Mana Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Ambele maini 50 lei 50 lei
Epilare Fese Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Ambele fese 170 lei 200 lei
Epilare Zona Inghinala Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Linia bikinilor (3 parti) 50 lei --
Inghinal total (fara interfesier) 110 lei 220 lei
Inghinal total (cu interfesier) 170 lei 340 lei
Epilare Picior Pret sedinta femei Pret sedinta barbati
Picioare jumatate 190 lei 220 lei
Ambele picioare (complet)  290 lei 320 lei

NOU: OFERTA TOT CORPUL (toate zonele incluse la femei)

430 lei 530 lei *

*Oferta la barbati tot corpul 530 lei fara zona inghinala. Zona inghinala are un cost separat. Barbati inghinal total cu interfesier 340 lei, inghinal total fara interfesier 220 lei (valabila doar pentru barbati!)

Profita acum de oferta Full Body 430 lei (toate zonele incluse)

In cadrul clinicii Elegance Clinic Bucuresti pot beneficia de epilare definitiva atat femeile cat si barbatii care vor sa aiba o imagine perfecta si sa scape de grija epilatului. 

Suna acum si cere mai multe detalii (tarif normal):

 

0726 582 944  

 

 

 

Stiai ca la Clinica Elegance te poti Programa la o Consultatie Gratuita?

Contact

Sau, ne puteti contacta la:

  • Tel.: Mobil: 0726.582.944 / 0744.809.429
  • E-mail: programari@elegance-clinic.ro

Lista preturilor procedurilor oferite de Elegance Clinic

Epilare definitiva cu laser, peeling, micropigmentare, dermapen, drenaj limfatic, masaj, criolipoliza, machiaj semipermanent, si multe altele

 

PRET DERMAPEN

Fara riduri, fara acnee, fara pori - piele mai curata, mai fina si mai tanara

 

DERMAPEN

Pret sedinta

Dermapen 250 lei sedinta

Tratament HIFU (pometi si frunte/pometi si barbie)

700 lei sedinta  (45 minute)
Tratament HIFU facial complet 1100 lei (60 de minute)
Peeling laser cu carbon facial (jumate/complet) 350/450 lei sedinta 

 

 

Epilare definitiva pret Bucuresti 430 lei tot corpul, toate zonele incluse

Serviciul de epilare definitiva este unul dintre cele mai cautate servicii din saloanele de profil. Pretul pentru un astfel de serviciu depinde insa de foarte multi factori. In functie de persoana, de tipul de piele sau de conditiile speciale (unele afectiuni sau alergii) acest pret poate fi diferit. Tocmai de aceea, noi iti oferim o consultatie GRATUITA pentru a discuta cu un specialist si pentru a stabili numarul de sedinte necesare si pretul pentru fiecare sedinta. 

Doresti sa beneficiezi de serviciul de epilare definitiva la pret atractiv in Bucuresti? Programeaza-te acum la Elegance Clinic! 

 

Epilare definitiva - pret pentru epilare totala 430 lei toate zonele incluse tot corpul la oferta!

Pentru serviciul de epilare definitiva totala pret 430 lei tot corpul, toate zonele incluse.   Este oferta noua de pret a serviciului de epilare definitiva totala, contacteaza-ne la numarul de telefon 0726 582 944. Sau programeaza-te la o consultatie GRATUITA cu medicul nostru dermatolog. 

 

Epilare definitiva pret - oferte si promotii speciale

La Elegance Clinic organizam periodic promotii si oferta speciale. Oferim astfel sansa tuturor de a beneficia de serviciul nostru de epilare definitiva la un pret mai atractiv. Aceste promotii nu sunt insa vizibile pe site. Daca doresti sa beneficiezi de un serviciu de epilare definitiva in Bucuresti, la un pret promotional, va trebui sa ne contactezi. 

Ne poti suna oricand la numarul de telefon 0726 582 944 sau te poti programa direct pe site la o consultatie gratuita cu un specialist pentru a afla detalii si pentru a descoperi ofertele! .

 

Aparatul Medico Ice Laser folosit in procedurile de epilare 

Procedura de epilare definitiva este realizata doar de catre medicul nostru dermatolog cu un aparat Medico Ice Laser de ultima generatie si o tehnologie inovatoare pe trei lungimi de unda diferite. Acesta combina toate cele trei tipuri de lasere existente in lume si anume: Dioda Laser, Alexandrite Laser si Yag Laser.

 

Detalii despre aparatul Medico Ice Laser

Aparatul Medico Ice Laser poate asigura tratamente eficiente pentru ca incorporeaza o tehnologie inovatoare pe trei lungimi de unda si anume 808 nm (dioda laser), 755 nm (alexandrit laser) si 1064 nm(yag laser). De asemenea, este un laser American cu sursa de putere laser aprobata de catre TUV Germania.

Aparatul Medico Ice Laser este dotat cu software cu parametri prestabilititi care faciliteaza utilizarea si personalizarea optima in functie de necesitati.

 

Modul de functionare a aparatului

Tehnologia epilarii definitive cu laser a aparatului Medico Ice Laser foloseste caldura si lumina pentru a distruge foliculii firelor de par. Fototermoliza este selectiva, actioneaza doar asupra parului si nu afecteaza tesuturile. Laserul este absorbit de melanina si genereaza incalzirea firelor de par si a foliculelor, ducand la distrugerea lor.

Intrucat este dotat cu tehnologie de racire eficienta, pielea este protejata, procedura fiind complet nedureroasa si chiar placuta.

 

Beneficiile aparatului Medico Ice Laser

Am ales sa folosim in clinica noastra aparatul Medico Ice Laser pentru epilarea definitiva pentru ca ne permite sa oferim pacientilor cateva beneficii care merita mentionate:

 

  • Confort deplin pe toata perioada sesiunii de epilare;
  • Sedinte rapide si eficiente de epilare;
  • Rezultate superioare;
  • Setari diferentiate si tratamente personalizate in functie de culoarea parului si a tipului de piele;
  • Rezultate optime pe orice tip de piele, chiar si pe cea cu pigmenti foarte inchisi sau bronzata.

Epilare definitiva pret sedinta

Toate preturile afisate in lista de mai sus reprezinta pretul pentru o singura sedinta de tratament. Numarul minim de sedinte pentru a ajunge la rezultatele dorite poate sa difere de la persoana la persoana in functie de tipul de piele sau de alti factori. Poti avea nevoie de 5 - 6 sedinte sau de 8 - 10, in medie. De aceea, este esential sa te programezi la o consultatie cu un specialistul nostru  califcat pentru a descoperi ce tip de piele ai si cate sedinte sunt necesare pentru a obtine rezultatele dorite. 

 

Epilare definitiva cu laser pret - Consultatie GRATUITA cu un medic dermatolog

La Elegance Clinic fiecare consultatie este GRATUITA. Iti oferim astfel sansa sa testezi aparatele noastre si sa discuti cu un specialist cu experienta despre serviciile pe care ti le doresti. Noi utilizam cele mai avansate metode de epilare definitva cu laser. Avem aparatura profesionala si medici dermatologi care se vor ingriji de tine. Programeaza-te acum la o consultatie pentru a descoperi beneficiile serviciilor noastre, produsele folosite dar si alte detalii care te intereseaza!

 

Important:

Preturile afisate sunt pentru o singura sedinta. Numarul minim de sedinte necesar obtinerii rezultatelor optime variaza in functie de: tipul procedurii, pielea Dvs, alti factori.