Cavitatia/Slabire

Cavitatia/Slabire


Consultatie GRATUITA cu Medici Specialisti Dr. Rodica Badea si Dr. Cristina Dumitrescu


CE ESTE CAVITATIA?


Cavitatia este o procedura bazata pe modificari bruste de presiuni inalte aplicate lichidului din celulele din tesutul adipos prin supunerea suprafetei externe a dermei la radieri ultrasonice. Este o metoda nechirurgicala, care combate cu ajutorul ultrasunetelor celulita si acumularile de grasimi. Bulele de gaz rezultate in urma aplicarii metodei cavitationiste genereaza o crestere in volum dupa care o implozie a celulelor. Efectul denumit cavitatie degenereaza structura tesutului adipos prin lichefierea celulelor adipoase si distrugerea peretilor celulelor. Celulele adipoase din tesuturi si acizii grasi rezultati sunt dezintegrati si eliminati prin caile limfatice.


Cum actioneaza cavitatia?

Aparatele au fost produse fiind inspirate de procedeele aplicate in tratarea pietrelor la rinichi prin spargere cu ultrasunete sau slabirea cu ultrasunete. In metoda slabirii prin cavitatie ultrasonic tinta este in loc de pietre, celulele adipoase. De aceea, aparatele de cavitatie ultrasonic utilizeaza unde de diferite frecvente in comparatie cu cele utilizate in spargerea pietrelor. Testele efectuate au confirmat siguranta si succesul metodei prin cavitatie.


Aparatul cavitatie

Este primul aparat (BALANCE ICE) din lume care a unificat cavitatia cu sistemul multipolar RF. Rezultatele operatiunii de cavitatie fiind alaturate celor RF vor genera un efect de subtiere dincolo de asteptari.


Beneficii:

  • Slabire locala
  • Modelarea corpului
  • Reducerea locala a tesutului adipos
  • Strangerea pielii
  • Tratarea celulitei
  • Accelerarea circulatiei sangvine
  • Drenaj limfatic (eliminarea toxinelor si a edemurilor din corp)


Avantaje

Siguranta, nedureros, nu necesita interventii chirurgicale, eficient in implozia celulelor adipoase si tratarea celulitei, puteti continua activitatile cotidiene imediat dupa procedura.


Cum decurge procedura de cavitatie?

Cu o zi inainte si dupa procedura de cavitatie este necesar sa se consume cel putin 2,5 litri de apa. Aceasta este o regula obligatorie pentru ca celulele adipoase topite sa poata fi eliminate din organism. De asemenea este necesar a se consuma zilnic 2 litri de apa. Astfel, celulele adipoase topite prin cavitatei vor putea fi eliminate prin urina. Procedura aplicata tuturor zonelor (abdomen, brate, coapse) dureaza 70 de minute.


  • In functie de starea pacientului se efectueaza 6 - 10 sedinte. Se fac 1-2 sedinte pe saptamana.


Urmarile procedurii de cavitație

Dupa procedura se poate manifesta o ingrosare a urinei. Acest fenomen este cauzat de eliminarea celulelor adipoase din rinichi și ficat. Cavitatia poate accelera drenajul limfatic si eliminarea celulelor adipoase, rezultatul fiind observant dupa aproximativ o saptamana ca pierdere de greutate.

Rezultatele vor putea fi vizibile după a 15-a zi a tratamentului. Dupa incheierea tratamentului puteti sa va bucurati de eliminarea centimetrilor nedoriti, de un corp tonifiat, frumos conturat.


Se aplica si la barbati?
Aceasta procedura se poate aplica cu usurinta si la barbati. Nu exista o diferentiere femei/barbati la acest sistem.


  • Programeaza-te acum la o consultatie gratuita la nr. de telefon 031.421.48.50


 

 

Cavitatia/Slabire Cavitatia/Slabire Cavitatia/Slabire Cavitatia/Slabire