Extensii gene fir cu fir - Xtreme Lashes

Extensii gene fir cu fir - Xtreme Lashes

Extensii de gene fir cu fir. Pentru evidenta ochilor tai!

 

 

  Doamnele si domnisoarele ce isi doresc o metoda noua de aplicare a genelor, care nu se poate compara cu genele false existente in prezent, au toate motivele de bucurie. La Elegance Clinic va punem in contact cu Xtreme Lashes, firma americana, lider mondial in domeniul extensiilor de gene fir cu fir.

 

  Genele sintetice Xtreme Lashes prezinta foarte multe avantaje fata de alte oferte similare de pe piata. Isi mentin forma originala, nu se rup, nu sunt inclinate si urmaresc forma naturala a genelor.

 

  Adezivul folosit este de provenienta medicala, nu irita ochii, nu afecteaza genele si rezista la orice, mai putin la ulei. Extensiile de gene sunt realizate dintr-un material sintetic, creat special pentru a nu provoca alergie ochilor si pentru a-si mentine forma intre 60 si 90 de zile.

 

 

Xtreme Lashes companie americana, lider mondial in domeniul extensiilor de gene fir cu fir va ofera cea mai inovativa abordare in acest sens.

  Tehnica unica privind pregatirea genelor prin curatarea si apoi aplicarea unor produse profesionale, dar si pozitionarea genelor nici mai mult nici mai putin de 1 mm de radacina, fac din Xtreme Lashes un produs sigur, unic si incontestabil.

  Desigur, genele asemeni firelor de par cad si se regenereaza, de unde si necesitatea unui retus undeva intre 2-4 saptamani de la prima aplicare. Durata de viata a genelor este intre 30-60 de zile in functie de procesul de regenerare unic pentru fiecare persoana.

  Genele Xtreme Lashes pot fi rimelate, demachiate dar discutam doar de produse speciale pentru extensiile de gene fara ulei.

  Genele sunt rezistente la apa, mai putini in primele 24 de ore cand necesita o ingrijire mai atenta.

  Unicitatea produsului este data si de calitatea adezivului, indelung studiat si imbunatatit dupa norme medicale sigure pentru orice tip de ochi.

  Nu contine carbon activ si nici dizolvant si aplicat corect de catre un stlist pregatit nu-si face simtita prezenta oferind cel mai natural aspect.

Recomandari:
  • inainte de aplicare nu va prezentati machiate
  • nu purtati lentile de contact, in perioada realizarii extensiilor
  • retusul este binevenit intre 2-4 saptamani in functie de cate gene au cazut
  • primele 48 de ore se evita contactul cu apa si cu razele UV, gen solar
  • se poate folosi rimel si demachiant fara ulei
Preturi Extensii de gene Xtreme Lashes (fir cu fir)
Extensii gene Xtreme Lashes Pret
Extensii gene fir cu fir 450 lei
Retus extensii Xtreme Lashes Pret
Sedinta retus de 60 min 200 lei
Sedinta retus de 100 min 250 lei
Vrei sa ai gene mai lungi cu un aspect natural si de buna calitate?
Programeaza-te acum la o consultatie gratuita la nr. 031.421.48.50
sau la adresa de e-mail: programari@elegance-clinic.ro
Extensii gene fir cu fir - Xtreme Lashes Extensii gene fir cu fir - Xtreme Lashes Extensii gene fir cu fir - Xtreme Lashes Extensii gene fir cu fir - Xtreme Lashes