Indepartare/ Stergere tatuaje cu laser

Indeparteaza-ti tatuajele, cu ajutorul laserului

 • Fara cicatrici sau urme vizibile

 • Fara efecte secundare! 

 

Utilizam un sistem laser de ultima generatie, proiectat special pentru indepartarea tatuajelor si a leziunilor pigmentale profunde. Procedurile realizate cu acest laser din noua generatie, Q Switched Nd YAG Laser, sunt utilizate cu succes in cosmetica estetica in peste 29 de tSistemul dual utilizat de noul sistem, ari.


Principalele beneficii ale acestei metode de indepartare a tatuajelor sunt:

 • Interventia este total lipsita de durere

 • Pielea va deveni curata, evitand varianta inestetica a acoperirii tatuajului cu unul nou

 • Nu exista efecte secundare permanente ale procedurii


Programeaza-te la tel 0726582944

Contact

 

Oferim un serviciu profesional de indepartare cu laser a tatuajelor

 

Elimina tatuajul Rapid, Eficient si Fara Durere

 

 

 

Principala caracteristica a tehnologiei Q-switched Nd-Yag Laser consta in faptul ca poate emite pulsatii foarte puternice intr-un timp foarte scurt (cateva nanosecunde), obtinandu-se astfel rezultate extraordinare, procedura fiind lipsită de durere.

Pielea va suferi intr-adevar cateva senzatii de caldura, usturime sau mancarime, se va cicatriza si se va umfla (la fel ca atunci cand va faceti un tatuaj), insa efectele vor disparea in cateva zile, lasand pielea curata si perfect sanatoasa.


Procedura este efectuata DOAR de catre specialisti calificati

Avem grija de pielea ta!

Procedurile se desfasoara intr-un cadru profesionist, estetic si perfect igienizat. Acestea sunt realizate numai prin intermediul medicilor dermatologi. 

De asemenea, laserul Helium Q Switched Nd YAG detine toate certificarile necesare precum si CE(Community Europe) si FDA, fiind utilizat in intreaga lume in siguranța si cu succes. Sistemul dual utilizat poate indeparta si tatuajele multicolore, in perfecta siguranta.

Sanatatea pacientilor nostri este pe primul plan, asa incat prima etapa in cazul fiecarui tratament este testarea in prealabil a aparaturii si a solutiilor propuse de medicii nostri. De abia dupa ce stabilim siguranta totala a pacientului incepem tratamentele. Sanatatea si siguranta pacientilor este pozitionata pe primul loc de fiecare data. 

 

 

 

Mai multe despre procedura de indepartare a tatuajului

1. Cum este indepartat tatuajul cu ajutorul laserului?

Culorile utilizate in procesul de tatuare sunt diferite fată de culoarea naturală a pielii. Vopselurile utilizate creeaza imaginea de sub piele care formeaza tatuajul. Tratamentul cu laser afecteaza tocmai aceste vopseluri. Procedura consta in absorbtia de catre vopsea a energiei laserului, care trece prin piele, iar in urma acestei absorbtii rezulta caldura. Aceasta caldura cauzeaza fragmentarea particulelor de pigment in particule mai mici. Odată cu fragmentarea particulelor de pigment se va observa atenuarea tatuajului. Cu timpul, particulele fragmentate de pigment vor fi eliminate de catre corp.

2. De ce nu se recomanda acoperirea unui tatuaj vechi cu un altul nou?

Cei mai multi dintre posesorii tatuajelor considera ca acoperirea tatuajelor vechi cu altele noi ,este o metoda cat se poate de obisinuita si deloc nociva in momentul procesului de mascare a primului tatuaj. Gandire total gresita! In momentul acela pielea dumneavoastra are de suferit de doua ori mai mult, o data cand v-ati instalat in corp aceste substante straine si a doua oara cand se vrea acoperirea celui dintai tatuaj. Pot aparea foarte multe complicatii, de la infectii si dureri grave pana la aparitia cancerului cutanat. Aveti grija de sanatatea dumneavoastra si luati deciziile care nu va pun viata in pericol!

3. Cum va arata tatuajul dumneavoastra peste 15 ani?

V-ati intrebat vreodata cum veti arata dumneavoastra, pielea dumneavoastra si tatuajul o data cu inaintarea in varsta? Va ganditi la imaginea pe care o veti afisa o data cu trecerea anilor in cadrul societatii in care traiti? Frumusetea consta in naturalete si curatenie corporala. Fiti rationali si scapati de aceste dorinte ale tineretii care va pot pune viata in pericol statutul intr-o imagine mai putin placuta in fata celor din jurul dumneavoastra. Optati pentru indepartarea tatuajelor si iesiti in evidenta prin simplitate!

4. Procedura de indepartare a tatuajului cu ajutorul laserului

Procedura de indepartare a tatuajului incepe cu un control din partea medicului care evalueaza structura tatuajului, tipul de pigment utilizat, data realizării si tehnica folosita. Metoda utilizata in realizarea tatuajului, pigmentii folositi, structura acestuia au o mare importanta. Tatuajele realizate de catre persoane amatoare sunt mai usor de indepartat decat cele realizate intr-un mediu profesionist datorita compozitiei mai simple a cernelurilor folosite.

5. Cate sedinte sunt necesare?

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser se modifică in functie de tipul tatuajului, modalitatea de realizare, utilizare de pigmenți colorati, materialele utilizate. Indepartarea unui tatuaj realizat intr-un mediu profesionist, cu o singura culoare, de concentratie medie se realizeaza în 3-8 sedinte. Sedintele se fac la interval de 4-6 saptamani.

6. Durata unei sedinte

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser poate dura între 5 minute si 1 ora in functie de marimea si concentratia pigmentului.

 

7. Pretul unei sedinte

Pretul unei proceduri de indepartare a tatuajului cu laser se stabileste la inceputul sedintei.

Preturile pentru indepartarea tatuajului cu laser depind de:

 • marimea tatuajului
 • numarul de culori
 • cerneala folosita
 • aparatele folosite in realizarea tatuajului
 • cicatrici sau alte leziuni ale pielii
 • alti factori

 

Pentru un pret detaliat programeaza-te la o consultatie gratuita oferita de medici cu experienta

Contact

 

8. Persoanele carora nu se aplică procedura de indepartare a tatuajului cu laser

Procedura de indepartare a tatuajului cu laser nu se aplica femeilor insarcinate. Suplimentar, procedura nu este recomandata persoanelor cu disfunctii ale inimii, care sufera de diabet, epilepsie sau cele care au leziuni ale pielii in zona tatuata.Exceptand cazurile enumerate anterior, procedura de indepartare a tatuajului cu laser poate fi suportata de orice persoana cu varsta de peste 12 ani.

9. Efectele secundare ale Procedurii de indepartare a tatuajului cu laser

Nu exista efecte secundare permanente. După tratament pacientii isi pot relua activitatile zilnice. In urma efectuarii procedurii de indepartare a tatuajului cu laser pot aparea in zona afectata ınrosiri, iritatii ale pielii precum si senzatia de arsura, dar acestea vor disparea in cateva zile. In unele cazuri pielea se poate cicatriza si pot aparea senzatii de mancarime.

Deasemenea, după procedura de indepartare a tatuajului cu laser zona tatuata se va umfla si inrosi, asemanator ca atunci cand l-ati facut,iar culorile tatuajului se vor atenua. Abia după 4 săptămâni de la procedura se poate observa forma finala a tatuajului.

10. Recomandari inainte de efectuarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser

Inainte de realizarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser se recomanda un control al medicului dermatolog. Se va evalua structura, culoarea, marimea tatuajului, iar dacă este necesar se va efectua o procedură de proba.

Cu 2 saptamani inainte de inceperea procedurii nu se recomanda bronzarea naturala sau la solar.

11. Recomandari dupa efectuarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser

Pacientul isi poate relua activitatile zilnice imediat după realizarea procedurii de indepartare a tatuajului cu laser. Zona afectata trebuie ferită cel puțin 4 saptamani de bronzarea naturala sau solar. Zona trebuie hranita (protejata) zilnic cu creme hidratante

 

Programeaza-te la o Consultatie Gratuita cu unul din medicii nostri

Contact

 • Sau de Luni pana Vineri in intervalul: 13:00 - 21:00
 • La numerele de telefon: 031.421.48.50 | Mobil: 0726.582.944 / 0744.809.429
 • E-mail: programari@elegance-clinic.ro