Marire buze cu acid hialuronic

Marire buze cu acid hialuronic

Vrei buze mai mari si mai senzuale?

Incearca sedintele de marire buze cu acid hialuronic de la Elegance Clinic!

Tratament marire buze cu acid hialuronic  Bucuresti  la cel mai bun pret!

Tratamentul de marire buze cu acid hialuronic de la Elegance Clinic este o modalitate inovativa, nonchirurgicala si noninvaziva pentru marirea sau schimbarea formei buzelor.  Sedintele de tratament au la baza injectarea de acid hialuronic in buze – o polizaharida regasita in toate organismele vii, care are rezultate efective si vizibile asupra corpului inca de la prima sedinta.

Bucura-te de  sansa de a avea buze apetisante fara nicio interventie chirurgicala si fara durere!

Beneficiile unui tratament de marire buze cu acid hialuronic

  • interventia este nonchirurgicala si noninvaziva

  • tratamentul este lipsit de durere

  • metoda de ultima ora cu cea mai noua tehnologie

  • tratament  cu efect imediat, chiar dupa prima sedinta

  • garantarea unor rezultate pe termen lung

Rezultatele unui astfel de tratament cu acid hialuronic pentru buze depind de la persoana la persoana. Salonul Elegance Clinic nu prezinta aceeasi garantie pentru fiecare tratament, insa garanteaza reusita pe termen lung, daca tratamentul este urmat conform sfaturilor specialistilor.

Marire buze cu acid hialuronic

Marirea buzelor cu acid hialuronic in Bucuresti - Elegance Clinic

Salon cu personal specializat  si experienta certificata

Salonul Elegance Clinic  realizeaza fiecare actiune doar prin intermediul specialistilor,  a oamenilor cu experienta  si cunostinte certificate in domeniu.

Elegance Clinic  este un cabinet cosmetic specializat in tratamente si in tratarea unei plaje largi de probleme ale tenului. Intreg personalul este calificat si certificat in domeniu,  fiind apt sa ofere orice tip de solutii in aria cosmetica si dermatologica.

Tratamente faciale si corporale efective,  prin tehnologii de ultima ora

Elegance Clinic  va poate sta la dispozitie cu o gama larga de servicii in ceea ce priveste tratamentele corporale si faciale.  Utilizam in cazul acestor tratamente tehnologii de ultima ora - tratamente cu acid hialuronic.

Radiofrecventa tripolara este una dintre cele mai noi tehnologii de tratare noninvaziva si nonchirurgicala  a pielii. Aceasta tehnologie are efecte vizibile inca de la prima sedinta, fara a va asuma un risc de infectie sau alte boli.

Tratamentul cu acid hialuronic este la momentul actual cea mai populara procedura din practica medicala estetica pentru marirea buzelor, datorita efectului clinic semnificativ, fara necesitatea unui timp de recuperare pentru pacient

Tratamente de marire buze in Bucuresti cu succes garantat

Chiar daca rezultatele tind sa difere de la persoana la persoana, Elegance Clinic  garanteaza succesul sedintelor de marire a buzelor cu acid hialuronic, daca tratamentul este urmat conform recomandarilor specialistilor.

 

 

Contact

Contraindicatii majore in cazul tratamentului de marire a buzelor cu acid hialuronic

 

Nu este indicat ca acest tratament de marire buze sa se efectueze la femeile insarcinate, la persoanelor suferinde de herpes sau persoanelor purtatoare de proteze dentare metalice.  De asemenea,  este strict indicat sa nu existe rani pe zona de aplicare a tratamentului.

Etapele tratamentului de marire buze

  • Etapa vaccinului de anestezie (poate fi  inlocuit de un simplu anestezic local – o crema  cu efect de 30 de minute)

  • injectarea gelului limpede (acid hialuronic)

  • Determinarea conturului prin injectarea marginilor buzelor

  • Definirea liniilor superioare buzei (spre nas) pentru accentuare – daca se doreste

Este benefic ca, in urma tratamentului,  pe buze sa se aplice o compresa cu gheata (timp de 2 ore). Exista posibilitatea de a simti un disconfort minor pentru urmatoarele 24 de ore,  insa buzele se vor dezumfla imediat dupa.

Pret de executie  si garantarea rezultatelor rezultatelor in cazul tratamentului de marire buze cu acid hialuronic

Pretul unei sedinte de marire buze se va stabili in urma unei consultatii.  Acesta poate depinde in functie de complexitatea procesului. Rezultatele in urma unei sedinte pot fi vizibile deja, insa este recomandat ca tratamentul sa fie aplicat in continuare, conform recomandarilor medicului, pentru rezultate concludente.

 

De obicei,  un astfel de tratament de marire a buzelor confera rezultate vizibile pentru o perioada de pana la noua luni (depinde de la persoana la persoana). Perioada de baza este insa intre trei si noua luni.

 

Disclaimer – foarte important

 

Informatiile sunt prezentate cu intentia de a descrie un serviciu care poate fi asigurat de catre salonul Elegance Clinic.  Acestea nu prezinta o garantie si pot varia in functie de persoana.  De asemenea, informatiile de mai sus nu trebuie sa fie interpretate ca o promisiune si acestea nu constituie un angajament de nicio forma.

 

Contactati-ne pentru o oferta de pret concreta pentru un tratament de marire buze!

 

Doriti o oferta concreta pentru un tratament de marire buze in Bucuresti sau vreti sa aflati mai multe informatii despre marirea buzelor cu acid hialuronic? Contactati-ne  si programati-va la o consultatie!

 

Contact