Masaj

La Elegance Clinic, ducem masajul la rang de arta. In slujba corpului si a spiritului tau

Masajul este dincolo de semnificatiile sale cunoscute de toata lumea, una dintre minunile lumii la care oamenii au acces ori de cate ori doresc sa renasca. Cine nu a incercat pana acum sa se lase framantat de niste maini pricepute, a pierdut o experienta unica in aceasta viata, dar niciodata nu e timpul pierdut. La Elegance clinic, ducem masajul la rang de arta. In slujba corpului si a spiritului tau.

Cu o echipa foarte experimentata si profesionista de masori si maseuze, salonul nostru va asteapta pentru a va oferi momente de relaxare de neuitat, ce va vor convinge ca aceasta activitate nu se numara doar printre micile bucurii ale vietii, ci este o cale atat de placuta spre culmile fericirii. Va asteptam intr-un ambient dotat intr-o maniera modernista si exclusivista, pentru a forma armonia atat de placuta si necesara clipelor unice dedicate destinderii fizice si psihice.

Datorita personalului ce poseda cunostinte variate in domeniu, va punem la dispozitie mai multe tipuri de masaj printre care se ragasesc cel de relaxare, masaj anticelulitic, kinetoterapeutic, masaj shiatsu, masaj pentru gravide, masaj terapeutic, reflexo terapiemasaj aromaticmasaj cu bambus. In functie de optiunile si nevoile dumneavoastra, puteti opta pentru fiecare dintre ele si cu siguranta veti simti imediat efectele inducerii unei stari de bine la nivel fizic, cat si emotional.


Specialistii nostri va vor diminua stresul si vor reduce tensiunile musculare acumulate in timp, dar vor contribui si la vindecarea migrenelor si a cefaleelor, precum si la eliminarea toxinelor. Prin masajul acestora veti scapa de eventuale probleme de somn si veti avea o circulatie a sangelui vizibil imbunatatita. In plus, salonul nostru va pune la dispozitie un medic dermatolog care va poate consilia in legatura cu orice problema legata de pielea dumneavoastra. In conditii ireprosabile de igiena, veti simti de ce masajul facut la Elegance Clinic a devenit deja o marca inregistrata si atat de apreciata in Bucuresti, datorita celui mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Intr-un loc ultracentral al Bucurestiului, vizavi de magazinul Cocor, va asteptam intr-o atmosfera relaxanta, alaturi de cei mai buni in domeniu si intr-un cadru pe care il veti recomanda cu siguranta. Totul, pentru ca punem calitatea serviciilor noastre mai presus de orice. Pentru programare ne puteti suna la numarul de telefon 031.421.48.50.