Tratament crestere si indesire gene, sprancene

Tratament crestere si indesire gene, sprancene

ALUNGIREA SI INDESIREA GENELOR

Sedintele efectuate de Medici Specialisti Dermatologi Dr. Rodica Badea si Dr. Cristina Dumitrescu

In ziua de azi, sa posezi niste gene lungi, dese si inchise la culoare a devenit o necesitate in special pentru femei, genele reprezentand simbolul frumusetii, al atractiei irezistibile. De aceea, pentru a creea un aspect cat mai voluminos si a reda impresia de lungime se folosesc diferite metode, de la rimeluri, diferite tipuri de machiaj, gene false, ondulatoare de gene pana la proceduri anevoioase precum implantul de gene.

Din pacate, nici una din metodele enumerate anterior nu au un efect durabil asupra genelor adevarate, impresia de volum si lungime fiind artificiala si efemera (temporar). Pe langa aceste inconveniente, din cauza aplicarii unor forte brute in timpul procedurii sau din cauza calitatii indoielnice a produselor chimice folosite la curatare, se poate ajunge la pierderea sau degradarea genelor.


DE CE CAD GENELE?


Genele, asemeni oricărui fir de par, se dezvolta, cresc, cad, iar din radacina firului cazut creste un nou fir intr-un mod natural. Daca caderea genelor nu este cauzata de un motiv maladiv, cea mai important cauza a caderii genelor este forta mecanică aplicata in momentul frecarii ochilor, aplicarii genelor false, utilizării ondulatorului de gene sau operatiunilor de machiaj sau de curatare a machiajului. De aceea se recomanda ca, in cazul in care rimelul, machiajul sau folosirea genelor false sunt elemente indispensabile, toate operatiunile anterioare si cele de curatare de dupa aceste procese, sa se efectueze cat mai delicat.

Substantele chimice din compozitia produselor de machiaj si a celor cosmetice sunt daunatoare tenului si pot cauza caderea genelor. De aceea se recomanda mare atentie in alegerea produselor pentru machiaj, ın acest fel ıncat acestea sa nu dauneze sanatatii ochiilor si a genelor.


Pentru gene mai lungi, mai voluminoase, mai dese ! 


  • Noi va asiguram ındesirea si alungirea genelor dumneavoastra fara nici un fel de durere si fara a afecta naturaletea lor.
  • Noi stimulam cresterea genelor prin curatarea canalelor prin care acestea respira.
  • Aplicam un tratament efectuat in 4 sedinte la distanta de 14 zile. Intregul tratament dureaza 2 luni.


Cat se lungesc genele după 4 sedinte?


Trebuie sa se tina cont atat de structura genetica si hormonala, de conditiile de mediu cat si de obiceiurile alimentare ale fiecarei persoane cat si de faptul ca efectul poate varia de la persoana la persoana in functie de conditiile externe. In urma a 4 sedinte la unele persoane s-au observat rezultate senzationale: gene mai lungi si mai dese cu peste 72%.


TRATAMENT INDESIRE SPRANCENE


Deoarece ciclul de viata, structura, precum si cauzele caderii sau slabirii genelor sau sprancenelor sunt asemanatoare, si metodele de tratament sunt asemanatoare.

In special după aplicarea metodelor gresite de conturare a sprancenelor prin pensare femeile pot trai adevarate cosmaruri din cauza deteriorarii formelor sprancenelor. Cresterea unui nou fir in locul unui pensat din greseala poate dura uneori si ani indelungati.

Noi asiguram indesirea si cresterea in volum a sprancenelor dumneavoastra printr-un tratament ce durează numai o lună efectuat in 4 sedinte la distantă de 10 zile, fiind un tratament lipsit de durere,si %100 sigur!


DESPRE GENE


Genele au rolul de a impiedica praful, murdaria, micile particule sa intre in ochi. Genele protejeaza ochii, avand rolul de colector de praf. Deasemenea, genele indeplinesc functia de protectie impotriva razelor solare si a transpiratiei. Pe langa acestea, genele au rol de protector impotriva unor boli oculare. Cele mai des intalnite dintre acestea sunt blefarita (iritatia pleoapelor suspectata de cauzarea orbirii) si steys (infectie a zonei adiacente liniei genelor).

La multe animale, mustatile joaca un rol important in avertizarea pericolelor din mediul înconjurator. La oameni, aceasta functie este indeplinita de gene. Asemeni mustatilor de pisica, au o structura reflexiva foarte dezvoltata. Reactioneaza imediat la apropierea unei particule oricat de mici, transmitand cu viteza luminii semnale catre pleoape, asigurand inchiderea acestora. Astfel particula este impiedicata sa intre in ochi. Altfel spus, comanda de clipire este data de catre gene.


CICLUL DE VIATA AL GENELOR


Asemeni tuturor firelor de par ale corpului uman, firul genelor se dezvolta in interiorul foliculului urmand un ciclu de viata. Geana care completează un ciclu de viata cade iar din aceeasi radacina creste un nou fir. Ciclul de viață al firelor de par este compus din trei etape: etapa anagena (cresterea), etapa catagena (medie) si etapa telogena (de cadere sau de repaus). Daca ciclul de viata la alte tipuri de fire de par este de aproximativ 6 - 7 ani , in cazul genelor acesta dureaza mai putin, aproximativ 90 de zile. De altfel, viteza de crestere a genelor este mai redusa. Dacă un fir sanatos de par creste in medie cu 0.30-0.40 mm pe zi, genele se lungesc cu 0.12 ±0.05 mm pe zi.

Pret: 800 lei (include curatarea canalelor+ser special)

Programeaza te acum la nr. 031.421.48.50 sau prin formularul de contact

 

Tratament crestere si indesire gene, sprancene