Tratament cu laser pentru acnee

Tratament cu laser pentru acnee

Tratament cu laser pentru acnee

 

Tratamentul cu laser impotriva acneei foloseste lumina pulsanta intensa (IPL) cu o usoara presiune de vacum. Functioneaza prin indepartarea excesului de grasime si a celulelor moarte care astupa porii pielii.

Este un tratament eficient al punctelor negre, punctelor albe si cosurilor.

Studiile arata ca tratamentul cu laser impotriva imbunatateste aspectul pielii si reduce simptomele acneei.

De ce Elegance Clinic pentru Tratamentul cu Laser Impotriva Acneei

 

Acneea apare cand porii pielii sunt acoperiti de celule moarte, sebum si bacterii. Acestia se inflameaza si provoaca cosurile. Tratamentul cu laser are urmatoarele efecte:

 • Avem medici dermatologi
 • Avem Tratamente si Proceduri Eficiente care Indeparteaza cicatricele
 • Avem proceduri pentru reducerea sebumului (inclusiv retentia de sebum)
 • Indeparteaza pigmentarea in exces
 • Datorita experientei putem: Reduce riscul de infectii - Reducem aparitia viitoare a cosurilor

 


Programeaza-te la o consultatie Gratuita

 • Vrei sa aflii daca procedura este pentru tine?
 • Vrei sa aflii EXACT cat te-ar costa?
 • Vrei sa te consulti cu un medic dermatolog?

Programeaza-te pentru o consultatie Gratuita cu unul din specialistii nostrii.

Contact

 

Cum functioneaza tratamentul cu laser impotriva acneei

Aparatele cu laser produc lumina monocromatica intensa, care este limitata la o lungime de unda scurta. Acest tip de lumina nu are efect decat asupra anumitor substante. O setare poate incalzi hemoglobina, dar sa nu aiba niciun efect asupra celulelor din vecinatate. O alta setare poate “topi” melanina care cauzeaza hiperpigmentarea. Dermatologii folosesc diferite substante pentru diferite straturi ale pielii

Principalul efect al laserului folosit pe piele este fototermal, incalzind doar anumite substante din piele. Lumina continua va distruge tesuturile din jurului locului cu probleme, in timp ce locul respectiv este incalzit. Din acest motiv tratamentul cu laser impotriva acneei foloseste lumina pulsanta, nu continua.

Prin tratarea cu laser a acneei se urmareste revitalizarea pielii, disparitia cosurilor, reducerea gradului de sebum al pielii, precum si inchiderea porilor datorita procesului de explozie a particulelor de carbon ce sunt infiltrate in pori prin razele laser.

 

Cum se formeaza cicatricile acneice

Acneea se formeaza cand porii sunt plini cu celule moarte, sebum si bacterii.

Corpul creeaza colagen pentru a incerca sa repare zonele afectate, ceea ce duce la modificarea finetii pielii si a texturii acesteia. Rezultele sunt  denivelari ale tenului sau formarea unor cicatrice.

Cand un pacient se lupta cu acneea severa, tratamentul cu laser impotriva acneei este solutia ideala. Ideea din spatele tratamentelor cu laser acnee este de a indeparta cicatricile pileii, eliminand  celulele deteriorate și stimuland regenerarea pielii pentru un aspect mai neted si mai sanatos.

 

Durata tratamentului cu laser acnee

Tratamentul cu laser a cosurilor se realizeaza în 3 - 6 sedinte la interval de 10 zile.

Dupa tratament tenul nu sufera iritatii, pacientii putandu-si relua activitatile cotidiene imediat dupa.

Spre deosebire de celelalte tratamente, dupa tratamentul cu laser probabilitatea aparitiei cosurilor este redusa, fiind necesare cateva sedinte de intretinere pe an.

Medicul va face o anestezie locala pentru a amorti pielea. In timpul procedurii cu laser impotriva acneei, o unda de lumina este directionata catre piele pentru ca raza sa distruga tesuturile exterioare ale pielii (epiderma). In acelasi timp, laserul incalzeste tesuturile profunde, derma, ceea ce duce la  contractarea fibrelor de colagen.

In timp ce rana se vindeca, pielea noua se formeaza, aceasta fiind mai fina. O sedinta dureaza intre 30 de minute si 2 ore, in functie de tehnica folosita si de marimea suprafetei tratate.

Ochii vor fi protejati in timpul procedurii cu laser. Pe fata se va aplica un gel pe baza de apa care va proteja pielea.

Laserul afecteaza colagenul din tesuturile interioare ale pielii,  stimuland refacerea pielii si uniformizeaza nuanta tenului. Pielea nu este indepartata in umra acestei proceduri.

 

Oferim tratament cu laser pentru acnee SI in Bucuresti

Asiguram tratament cu laser pentru acnee in Bucuresti, oferit de specialisti in domeniu. Poti apela cu increderea la serviciile Elegance Clinic si a specialistilor nostri.

Elegance Clinic va sta la dispozitie cu aparatura bazata pe tehnologie de ultima generatie si cu medici cu experienta.

Informatiile noi genereaza tehnologii noi. De aceea participam la conferinte și activitati educationale legate de domeniul nostru, urmarim inovatiile internationale, aplicam tehnologiile aprobate stiintific.

Cercetarile stiintifice si tehnologia avansata asigura eficienta tratamentelor puse la dispozitie de clinica noastra.

Pentru orice problema de ten, Elegance Clinic va ofera solutii profesionale si tratamente personalizate.

Apelati cu incredere la specialistii Elegance Clinic!

 

 


Programeaza-te la o consultatie Gratuita

 • Vrei sa aflii daca procedura este pentru tine?
 • Vrei sa aflii EXACT cat te-ar costa?
 • Vrei sa te consulti cu un medic dermatolog?

Programeaza-te pentru o consultatie Gratuita cu unul din specialistii nostrii.

Contact

 

Diagnosticarea in vederea tratamentului cu laser pentru acnee

In functie de nevoile tenului tau, un dermatolog de la Elegance Clinic iti va oferi un diagnostic bazat pe evaluarea  istoricul medical si starea tenului. Vei primi sfaturi optimizate in functie de problemele tale, suport si consiliere, dar si  consultanta dupa efectuarea tratamentului.

Efecte secundare tratament laser acnee

Procedura de tratarea a cosurilor cu laser are si cateva efecte secundare de care trebuie sa tii cont. Este  recomandat sa discuti cu un specialist inainte de inteventie pentru mai multe detalii. Efectele secundare pot fi:

 

 • Infectii: Procedura cu laser impotriva acneei poate provoca herpes
 • Modificari ale culorii tenului: Daca tenul tau este de culoare inchisa, procedura cu laser poate sa provoace temporar hiperpigmentatie
 • Roseata si umfalturi moderate - aceste simptome vor trece dupa cateva ore
 • Aparitia cicatricelor si besicilor: Foarte rar dar se intampla ca tratamentul cu laser sa aiba si aceste efecte secundare

 

Pret tratament laser acnee

Pretul tratamentului laser acnee la Elegance Clinic in Bucuresti , depinde foarte mult de cativa factori cum ar fi: tipul problemei ce trebuie tratate, tipul pielii, eventuale conditii medicale, gravitatea gravitatea situatiei sau alte aspecte care trebuie luate in considerare. Programeaza-te la o consulatie pentru a evalua costurile unei sedinte cu laser pentru acnee

 

 


Programeaza-te la o consultatie Gratuita

 • Vrei sa aflii daca procedura este pentru tine?
 • Vrei sa aflii EXACT cat te-ar costa?
 • Vrei sa te consulti cu un medic dermatolog?

Programeaza-te pentru o consultatie Gratuita cu unul din specialistii nostrii.

Contact


 

Important:

 • Informatiile sunt prezentate cu intentia de a descrie un serviciu care poate fi asigurate de catre Elegance Clinic
 • Rezultatele nu sunt garantate si pot varia in functie de persoana
 • Informatiile de mai sus nu trebuie interpretate ca fiind o promisiune, dupa cum nu constituie un angajament de nicio forma