Tratament HIFU

Tratament HIFU

Tratament Lifting Non Invaziv

Ce este tratamentul HIFU?

Terapia estetico-medicala, lifting non invaziv cu HiFU pe baza de ultra sunete, este solutia ideala pentru un lifting cu efecte imediate, non invaziv si non chirurgical.

Tehnologia HIFU (High Energy Focused Ultrasound) are la baza utilizarea de ultra sunete. Acest tratament  nu are efecte secundare.

HIFU trateaza tesuturile in profunzime, ocolind suprafata pielii. Prin tehnologia bazata pe ultra sunete HIFU se stimuleaza productia de colagen din tesuturile adanci ale pielii.

 

Beneficiile tratamentului HiFU - tratament lifting non invaziv

Rezultatul principal al tratamentului este o piele mai frumoasa si cu un aspect intinerit.

Acesta se obtine prin:

 • Ridicarea pielii lasate,
 • intarirea elasticitatii pielii
 • Indepartarea ridurilor
 • Indepartarea pliurilor nazolabiale
 • Indepartarea ridurilor de expresie
 • Indepartarea ridurilor fruntii
 • Indepartarea ridurilor din jurul ochilor

 

 

Rezultatele utratamentului HIFU, tratament lifting non invaziv, depind de la persoana la persoana. Salonul Elegance Clinic nu prezinta aceeasi garantie pentru fiecare tratament, insa garanteaza reusita pe termen lung, daca tratamentul este urmat conform sfaturilor specialistilor.

 

De ce sa sa-ti faci tratamentul HIFU cu Elegance Clinic

 

Salon cu personal specializat  si experienta certificata

 

Salonul Elegance Clinic  realizeaza fiecare actiune doar prin intermediul specialistilor,  a oamenilor cu experienta si cunostinte certificate in domeniu.

Elegance Clinic  este un cabinet cosmetic specializat in tratamente si in tratarea unei plaje largi de probleme ale tenului. Intreg personalul este calificat si certificat in domeniu,  fiind apt sa ofere orice tip de solutii in aria cosmetica si dermatologica.

Tratamente faciale si corporale efective,  prin tehnologii de ultima ora

Elegance Clinic  va poate sta la dispozitie cu o gama larga de servicii in ceea ce priveste tratamentele corporale si faciale.  Utilizam in cazul acestor tratamente tehnologii de ultima ora - tehnologia HIFU.

Tehnologia HIFU se bazeaza pe ultrasunete focalizate, care regenereaza productia de colagen. Acest tratament se mai numeste si neocolageneza si consolideaza colagenul existent, stimuland fibroplastele pentru a produce o cantitate noua de colagen.

Cum functioneaza HIFU

 

Tratamentul HIFU, lifting non invaziv, foloseste tehnologie de ultima ora cu ultrasunete focalizate.

 

Tratamentul HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) focalizeaza  direct energie calda pielii si tesuturilor subcutanate, care poate stimula si regenera colagenul din piele. In felul acesta, textura pielii este vizibil imbunatatita si pielea flasca este ridicata. Efectiv ofera aceleasi rezultate ca si un lifting facial sau corporal,  fara injectii sau metode chirugicale.

 

Mai mult decat atat, nu exista efecte secundare. Aceasta tehnica se poate aplica atat pentru fata cat si pentru corp. Functioneaza la fel pentru persoanele care au pielea mai inchisa sau mai deschisa, spre deosebire de laser sau lumina cu pulsatie intensa.

 

Contraindicatii tratamentul HIFU:

 • Persoanele care sufera de acnee puternica
 • Boli oncologice
 • Boli endocrine grave
 • Sarcina si alaptarea
 • Administrarea de autocoagulante
 • Leziuni ale pielii

 

Care este diferenta dintre un tratament HIFU si un trament cu laser?

 

Energia de sunet utilizata de HIFU are proprietati unice care trateaza piele in profunzime de pana la 4.5 cm, ocolind suprafata pielii. Tehnologia cu laser nu poate patrunde atat de adanc in profunzime, fiind bazata pe energia luminoasa. Tehnologia cu laser este potrivita pentru tratarea pielii la suprafata si nu este aprobata pentru proceduri de lifting facial. In concluzie, tatamentul HIFU trateaza pielea in profunzime, avand efecte de lifting pe cand laserul trateaza suprafata pielii pentru probleme precum acneea sau petele.

 

Cat dureaza procedura HIFU?

In functie de zona tratata si de planul de tratament, procedura poate dura intre 30 si 90 de minute. Pentru fata si gat, procedura HIFU are durata cea mai lunga, 60-90 de minute. Daca tratamentul se efectueaza in zona pieptului, procedura va dura 30 de minute. Nu este nevoie de spitalizare sau repaus. Puteti sa va reluati activitatile zilnice imediat dupa efectuarea tratamentului.

 

Pretul tratamentului HIFU

 

Pretul unui tratament HIFU se va stabili in urma unei consultatii.  Acesta poate depinde in functie de complexitatea procesului. Rezultatele in urma unei sedinte pot fi vizibile Imediat. O matrice de colagen se regenereaza in 3- 4 luni. Efectul liftingului va fi vizibil pana la 1 an jumate

Disclaimer – foarte important

Informatiile sunt prezentate cu intentia de a descrie un serviciu care poate fi asigurat de catre salonul Elegance Clinic.  Acestea nu prezinta o garantie si pot varia in functie de persoana.  De asemenea, informatiile de mai sus nu trebuie sa fie interpretate ca o promisiune si acestea nu constituie un angajament de nicio forma.

 

Contactati-ne pentru o oferta de pret concreta pentru un tratament HIFU!

Doriti o oferta concreta pentru un tratament HIFU in Bucuresti sau vreti sa aflati mai multe informatii despre tratamentul HIFU lifting non invaziv? Contactati-ne acum si programati-va la o consultatie!


Contact