Tratament laser vase capilare

Tratament laser vase capilare

Tratament si eliminare vase capilare sparte cu laser

 

Vasele capilare sparte sunt o retea de vase superficiale, de culoare rosie sau vinetie care apar sub piele si dau un aspect neplacut. Laserul poate elimina aceste vase capilare sparte, venectaziile, pigmentarile, leziunile vasculare ale feţei, corpului si ale membrelor, cu diametrul sub 3 mm. Laserul nu elimina venele varicoase  in relief, doar leziunile la acelasi nivel cu pielea.

 

Laserul vascular este aplicat pe vasul cu probleme, dupa care acesta absorbe hemoglobina. In urma acestui proces, vasul de sange spart este reabsorbit. Laserul functioneaza pe o lungime de unda care tinteste si distruge capilarele si vasele vizibile dar nu afecteaza tesuturile sanatoase din jurul acestora.

Beneficiile laserului Dioda in tratamentul vaselor capilare sparte

 

 • Procedura cu laser nu lasa cicatrici
 • Elimina vasele sparte de pe picioare, fata
 • Elimina venectaziile
 • Vasele sparte nu reapar in locul de unde au fost reabsorbite
 • Lasa intacte tesuturile din jur
 • Nu are efecte secundare

 

 

De ce sa apelezi la noi

 

Toate procedurile cu laser sunt realizate NUMAI de medici dermatologi cu experienta.

Inainte de tratamentul de indepartare vase capilare sparte, vei beneficia de o consultatie gratuita. In descursul acestei consultatii, tu impreuna cu medicul dermatolog, veti discuta despre procedura de eliminare a venecteziilor si particularitatile cazului tau. Vei fi informata asupra beneficiilor si eventualelor riscuri pe care le presupune tratamentul laser venectazii.

 

Programeza-te GRATUIT la o consultatie cu unul dintre medicii nostri dermatologi si vezi care este cel mai bun tratament pentru tine!


Etapele tratamentului cu laser pentru vasele capilare sparte

 

Mai jos vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru intelege in ce consta, cat dureaza, care sunt efectele secundare si pretul procedurii cu laser vase capilare sparte.

Inainte de procedura cu laser, este recomandat sa nu te expui la soare sau la raze U.V cu cel putin 2 saptamani inainte.

 

In timpul tratamentului ochii se vor proteja cu ochelari speciali. Zona in care se va aplica tratamentul cu laser pentru fata sau pentru venectezii va fi dezinfectata. Pielea va fi racita in prealabil, pentru protectie, asa ca poti simti o usoara senzatie de rece. Cand laserul este pornit si incepe procedura de eliminarea a capilarelor sparte, poti simti o intepatura in momentul in care este descarcat flash-ul de lumina. Aceasta senzatie dispare dupa aplicarea piesei de racire pe piele.

 

Dupa efectuarea tratamentului de eliminare a vaselor sparte, poate aparea local o roseata a pielii care dispare intre cateva ore si 4 zile. Capilarele sparte de dimensiuni mici vor fi eliminate pe loc iar cele mai mari vor capata o culoare albastruie sau maronie. Culoarea se retrage in 1-2 saptamani. Recomandarea noastra este sa folosesti crema de protectie solara minim 2 saptamani dupa procedura pentru a accelera vindecarea capilarelor mari.

Daca  tratamentul cu laser pentru vasele capilare sparte nu a eliminat toate venele problematice, procedura poate fi repetata dupa 1-2 luni.

 

Cat dureaza tratamentul de eliminare cu laser a vaselor capilare sparte

Tratamentul cu laser pentru eliminarea capilarelor dureaza intre 20 si 30 de minute, in functie de suprafata tratata.

Daca capilarerele sunt mari, este nevoie de mai multe sedinte cu o pauza de 1-2 luni intre ele.

Efecte secundare posibile:

 • Senzatie de disconfort
 • Caldura locala
 • Roseata  zonei tratate
 • Vezicule care vor disparea datorita localizarii intraepidermice

 

Pretul Tratamentului

Costul procedurii este Personalizat
Pretul total se calculeaza in functie de:

 

 • Marimea suprafetei care trebuie tratate
 • Tipul pielii
 • Eventuale probleme ale pielii
 • Alte situatii speciale
 • Pentru un pret exact oferim Consultatie Gratuita si Procedura de Test

 

Alte informatii utile despre tratamentul vase capilare sparte cu laser

Recomandari post tratament

Dupa tratamentul cu laser pentru eliminarea vaselor capilare sparte, este recomandat consumul de lichide, folosirea cremelor hidratante si consumul de vitamina C si E. Nu este recomandata expunerea la soare sau solar minim 2 saptamani dupa procedura.

 

Aceast tratament nu necesita perioada de recuperare. Este recomandat evitarea sportului si a activitatilor fizice intense pe perioada de 72 de ore de la procedura, pentru a nu redeschide vasele de sange care au fost inchise.

 

Cauzele aparitiei vaselor capilare sparte

 

Factori ereditari

 • Dezechilibre hormonale
 • Crestere in greutate
 • Sarcina 
 • Statul in picioare pentru un timp indelungat
 • Unele medicamente
 • Vasele sparte sunt, in general, mostenite din familie. Atat femeile cat si barbatii pot prezenta aceste retele de varici superficiale. 

 

Tratamentul cu laser pentru venele sparte ale picioarelelor nu lasa cicatrici. Daca se evita expunerea soarele care favorizeaza hiperpigmantarea pielii, nu exista urme pe care acest tratament sa le lase.

 

Nu exista riscul ca aceste vene eliminate sa reapara in timp in acelasi loc de unde au fost tratate. Daca cauza lor este genetic, pot reaparea in alte parti decat cele unde s-a aplicat procedura cu laser.

 

Programeza-te acum, GRATUIT,  la o consultatie cu unul dintre medicii nostri dermatologi si vezi care este cel mai bun tratament pentru tine!

 

Contact